Dawn nudi besplatnu grafiku za socijalno distanciranje

Dawn Foods omogućio je da se besplatno preuzmu grafike za socijalno distanciranje i na taj način pružio je podršku pekara koje rade tokom pandemije koronavirusa.

Svaki komplet sadrži postere, oznake za pult i podove koje promovišu ponudu pekare i pomažu kupcima da se lakše distanciraju jedni od drugih.

Dawn Foods je ove grafike razvio za objekte koji se otvaraju, kao i za one pekare koje su radile sve vreme i omogućavaju kupovinu proizvoda za poneti.

Grafike su dostupne u tri teme – krofne, mafini i pekarski proizvodi uopšte.

Dawn Foods je izgrađen na ideji pružanja podrške našim klijentima, a ta podrška nikada nije bila važnija nego sad kada se suočavamo sa uticajem koronavirusa na pekarsku industriju. Mnogi naši klijenti rade u ograničenim uslovima, okrećući se ka ponudi za poneti i otvarajući manji broj prodajnih objekata – izjavila je Džeki Pesmor, marketing menadžerka kompanije Dawn Foods za teritoriju Velike Britanije i Irske.

Grafike se mogu pronaći na internet stranici Dawn Foods-a, a mogu se koristiti i na društvenim mrežama.

– Komunikacija je najvažnija. Treba da date do znanja kupcima da i dalje mogu da naruče šta im treba i da posete vaš objekat, ali da svi moramo poštovati mere socijalnog distanciranja koje će još neko vreme biti na snazi. Razvili smo te komplete grafika zarad bezbednosti kako radnika tako i mušterija u pekarama – dodala je Pesmor.

Priredila: Anđelija Lazić, magazin Pekar & Poslastičar

Ako imate vest o mlinu, pekari, poslastičarnici, restoranu, keteringu ili bilo kom objektu za pripremu hrane koji ima interesantnu, humanu i inspirativnu priču, javite nam, predložite.
Prosledite link partnerima, prijateljima i kolegama iz mlinarske, pekarske, poslastičarske, konditorske i HORECA industrije.
Kontakt: milan@dobosar.rs; 063 81 24 099

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti