PAUL bakery UK

Paul pokrenuo svakodnevnu dostavu namirnica

Francuska zanatska pekara Paul pokrenula je službu dostave namirnica iz svoje centralne pekare u Londonu i otvorila je četiri prodavnice u ovom gradu.

U ponudi su sveži hlebovi i peciva, ali i mleko, maslac, sveže voće i povrće, kako bi se smanjio pritisak na supermarkete i da se građanima olakša da dođu do svežih namirnica.

Prodavnice će biti otvorene svih sedam dana u sedmici, od osam ujutru do dva sata popodne, a u ponudi su i paketi namirnica za dostavu.

“Hleb i povrće”, “Hleb i još ponešto” i “Family Top-up” paketi koštaju od 10 funti pa naviše i istog dana mogu biti dostavljeni kupcima koji se nalaze u krugu od 3 do 5 kilometara od marketa.

PAUL bakery UK

PAUL bakery UK

– Mnogi kupci ne uspevaju da nađu slobodan termin za dostavu u supermarketima, pa smo rešili da pomognemo osmišljeni paketima sa hlebovima, mlečnim proizvodima, voćem i povrćem koje dostavljamo kupcima u lokalnoj zajednici – rekao je Mark Hamilton, CEO pekare Paul za teritoriju Velike Britanije.

Ova kompanija otvorila je i objekte u Vimbldonu, Hempstedu, Keneri Vorfu i Mejbl Arču koji su bili zatvoreni u martu zbog pandemije virusa Covid-19. U ovim objektima Paul će prodavati hlebove, tople napitke, slatke tartove, makarone i kroasane – kako za poneti, tako i putem servisa za dostavu.

Priredila: Anđelija Lazić, magazin Pekar & Poslastičar

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti