Roberts dostavlja na kuću sve što je potrebno za dobar hleb

Roberts Bakery je u okviru svoje nove Internet prodavnice otkrila prvi komplet opreme za kućne pekare.

Zove se „Get Baking Kit“ i sadrži kilogram premijum miksa za testo koje može da se koristi za mešenje belog hleba ili podloge za pice.

Košta 8,5 funti (oko 1.100 dinara), a potrebno je samo da sastojcima dodate vodu i maslinovo ulje kako biste zamesili savršeno testo. U prodavnici možete pronaći i tri paketa Roberts pekare koja sadrže različite kombinacije proizvoda, a koštaju 7,5 funti (oko 980 dinara).

U ponudi su „Family Faves“ paket (opisan kao odabir najprodavanijih hlebova, rolnica i sendviča), „Bakery Explorer“ (sastavljen od avanturističkih proizvoda poput zemički sa kokosom i rumom) i „Healthy Hits“ (pretežno veganski i dijetalni proizvodi pravljeni uglavnom od integralnog brašna).

Plan da se uspostavi direktan kanal prodaje odavno je postojao, ali sada je ubrzano ostvaren kao odgovor na trenutnu potražnju i potrebe naših kupaca u samoizolaciji – rekao je Stjuart Spenser-Kalnan, direktor Roberts Bakery.

Nadamo se da će naš novi Get Baking paket pomoći ljudima koji žele da uživaju u mešenju kod kuće, a ne mogu da dođu lako do potrebnih sastojaka zbog nestašice brašna i kvasca u prodavnicama -dodao je Spenser-Kalnan.

Priredila: Anđelija Lazić, magazin Pekar & Poslastičar

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti