Dirafrost Smoothie – voćna rapsodija ukusa

Kompanija Dirafrost specijalizovana je za zamrznuto voće i voćna rešenja za distribuciju, maloprodaju, pekarsku veleprodaju i industriju. U ponudi ima širok asortiman zamrznutog voća, pirea, coulia-ja i voćnih smoothie-ja. Osnovana kao mali porodični biznis 1988. godine, kompanija Dirafrost se nalazi u Belgiji, a ima prodajne aktivnosti širom Evrope, Bliskog istoka i azijsko-pacifičkog regiona. Od 2004. godine Dirafrost je deo kompanije AGRANA Fruit, koja pripada AGRANA Grupi, koja se kotira na Bečkoj berzi. Sa 27 proizvodnih lokacija širom sveta i prodajnim aktivnostima u više od 80 zemalja, vodeći je proizvođač voćnih proizvoda u svetu.

Svaki komad voća se zamrzava pojedinačno na maksimalno 10-15 minuta, što sprečava da se voće slepi i najbolji je način za očuvanje prirodnog ukusa i boja svežeg voća. Ovom tehnikom se čuvaju vitamini i hranljive materije, čineći zamrznuto voće jednako zdravim kao i sveže voće. Inspiracija se nalazi u voću i niz je poslastica i napitaka koji se mogu napraviti od Dirafrost proizvoda. Zamrznute bobice, jagode ili borovnice mogu poslužiti kao fil za torte, za ukrašavanje kolača i tartova kao i drugih poslastica.

Izdvajamo Dirafrost  vrhunsko Smoothie iskustvo,  čije se pojedinačne voćne porcije, mešavine smrznutog voća, nalaze u kesicama od 150 g (x 15 kom.). Bez potrebe za čišćenjem, sečenjem svežeg voća ili merenja porcija, uz zagarantovan kvalitet. Prethodno upakovana porcija je dovoljna za jedan veliki ili dva obična smutija. Zgodne pojedinačne porcije spremne su za par trenutaka! 100% prirodno, bez konzervansa, samo voće. I, samo Silbo, koji je zadužen za distribuciju Dirafrost proizvoda!

magazin Pekar&Poslastičar broj 51, jun/jul 2024.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR