Inspiracija za prazničnu trpezu – A la Krem

Sirni namaz bez aditiva i konzervansa za sve vrste ukusnih zalogaja

Beograd, 20. novembar 2019. – Mlekara Šabac predstavila je danas A la Krem sirni namaz napravljen od pažljivo biranog i kontrolisanog mleka sa domaćih farmi. Zahvaljujući njegovoj kremastoj strukturi, jedinstvenom ukusu i aromi pogodan je za pripremu svih vrsta kulinarskih specijaliteta, u šta su nas uverili Chef poslastičarnice hotela Hilton Beograd Marko Trpković i food blogerka Tatjana Miletić (@mytastypot).  Ovi iskusni kulinarski znalci, prisutnima u Saša baru, pripremali su dve vrste čizkejka i tiramisu na bazi A la Krema.

Bilo da se bavite pripremom hrane u ugostiteljskom sektoru, kao profesionalac, ili samo želite da u svom domu pripremite nešto ukusno, A la Krem je pravi izbor za Vas. Pakovanja su prilagođena upravo potrebama i jednih i drugih te se mogu naći i čaša od 250 g ali i kantica od 2 kg.  

„Svi mi tragamo za inspiracijom tokom pripreme praznične trpeze u želji za nekim novim iskustvom, ukusom ili aromom. Kombinujući stare bakine recepte sa trendovima o kojima se često diskutuje, pravimo trenutke za pamćenje, a Mlekara Šabac Vam nudi A la Krem kao neizostavni sastojak“ – izjavila je Milica Jelić, direktorka marketinga u ovoj kompaniji.

Mlekara Šabac, sa tradicijom dugom više od pola veka, danas je deo Mediolanum Invest Group. Naša, 100% domaća Mlekara, tržišni je lider i najveći srpski izvoznik mlečnih proizvoda, koji konstantno razvija, proširuje i unapređuje proizvodni portfolio. Zahvaljujući implementaciji najviših međunarodnih standarda za hranu i primeni visoko tehničko-tehnološkog nivoa u proizvodnji, Mlekara Šabac ne samo da proizvodi najkvalitetnije sveže mleko i mlečne proizvode već postavlja i standarde za budućnost u proizvodnji mleka i kiselo mlečnih proizvoda. Opširnije o našim dobro poznatim brendovima: A la kajmak, Sirko, Mediteraneo, Poppy čokoladno mleko ali i novim proizvodima na www.mlekara-sabac.rs

Podeli

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti

PIP Pekarske priče

Pekarski zanat postoji gotovo onoliko dugo koliko i čovek. Razvojem društva razvijala se i tehnologija, a samim tim...

Pročitaj