Mandarina i Šarlo zajedno na Novom Beogradu

Krajem novembra 2020. godine otvoren je nov prodajni objekat Mandarina cake shop, ali ovaj put u saradnji sa Šarlo radionicom za zanatske hlebove. Lokal se nalazi u Bulevaru Zorana Đinđića 125m, u bloku 32 na Novom Beogradu.
U svakodnevnoj ponudi, pored već dobro poznatog asortimana Mandarininih kolača, kroasana i sendviča, na policama će svakodnevno svojim novim komšijama biti ponuđen svež i topao pravi Šarlo hleb. Proizvodi će u lokal stizati iz ove dve vrhunske zanatske radionice -Mandarinini iz njihove centralne proizvodnje u Gračaničkoj 16, odakle se snabdevaju i sva ostala prodajna mesta.

Odnedavno su organizovali mogućnost naručivanja proizvoda putem svog onlajn šopa, ali i ostalih službi za dostavu. „S obzirom na trenutna dešavanja u zemlji i svetu, dosta smo biznis morali da reorganizujemo i prilagodimo okolnostima. Sistem rada se menja na nedeljnom nivou. Mušterije lagano navikavamo da poručivanje ide preko našeg onlajn šopa ili putem telefonskih poziva. Dosta porudžbina primamo i preko Wolt, Glovo, Donesi i Car Go butler aplikacija. Trudimo se da smanjimo maksimalno broj poseta našim prodajnim mestima”, izjavila je Kamelija Radojčić, suvlasnica Mandarine.

Novogodišnji izlog
Vredan i kreativan tim Mandarine, na čelu sa Krstom Radovićem, kao i proteklih šest godina i ovog decembra priprema specijalno uređen novogodišnji izlog. Ovogodišnja tema je inspirisana filmom „Čarlijeva fabrika čokolade“. Svečano otvaranje planirano je oko 15. decembra. Specijalna dopuna ovom, sad već tradicionalnom ukrašavanju izloga za predstojeće praznike, biće mogućnost da 10 kupaca velike kutije pralina dobije zlatnu kartu za ulazak u Mandarinin čoko svet. To znači da će onaj ko pronađe zlatnu kartu, imati priliku da besplatno prisustvuje jedinsvenoj dvodnevnoj radionici koju će voditi Krsto Radović. Tokom radionice, polaznici će naučiti kako se prave čokoladne praline i table.

Kako najavljuju iz Mandarine, u narednom periodu imaće dosta novih proizvoda koji su inspirisani nastupajućim praznicima, pa će se tako u njihovoj ponudi naći tradicionalni italijanski panatone, rich Christmas cake, stollen (hleb sa orašastim, sušenim i kandiranim voćem), čokoladne novogišnje kugle, miks za toplu čokoladu i dr.

Piše: Pekar&Poslastičar, br.30, decembar 2020 god.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti