Nova edukacija u Chocolate Academy Belgrade

Remy Delette & CA Belgrade 7-9. novembar
Chocolate 2.0 – napredni nivo

Chocolate2.0 kurs je dizajniran za profesionalce sa dobrim znanjem o čokoladi koji su završili kurs Chocolate Discovery i koji su spremni da čokoladne veštine podignu na viši nivo. Omogućava Vam da proširite svoje znanje o alatima, tehnikama i metodama koje se koriste za isticanje i diferenciju Vaših čokoladnih poslastica od konkurencije, kao i da razumete korake u radu s čokoladom, kao i osnove opreme i mašina koje se koriste.

Svaki recept je osmišljen tako da pokaže najnaprednije čokoladne tehnike koje će Vaše poslastice učiniti nezaboravnim. Kurs će Vas upoznati sa stvaranjem čokoladnih konditorskih proizvoda poput tartufa, ganaša, pralina i bombona na bazi klasičnih i najprodavanijih sastojaka, ali i sa tehnikom oblikovanja i ručnog umakanja, teksturom i rokim trajanja. Moćiće te da proizvedete širok spektar čokoladnih proizvoda, naučite različite načine tempiranja, indentifikujete i rešite probleme sa kojima se možete susresti.

Broj mesta je ograničen, a prijave su preko sajta: https://www.chocolate-academy.com/en-RO/learning/masterclasses/chocolate-20-6

magazin Pekar&Poslastičar broj 47, oktobar/novembar 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti