PFAHNL inspiriše pekarstvo od 1476. godine

Kompanija Dolcefreddo, čije ime se dosada vezivalo za programe namenje poslastičarstvu, uvodi na domaće tržište nove proizvode vrhunskog kvaliteta, ovoga puta za pekarsku industriju – austrijskog proizvođača PFAHNL. Najavljuju da je ovo samo početak predstavljanja ovog čuvenog brenda našim kupcima, zasada u oblasti pekarstva a uskoro i poslastičarstva. Od malog mlina iz 1476. godine do proizvodnog kapaciteta od 200.000 tona pekarskih smeša, poboljšivača i brašna, sa više od 600 različitih proizvoda i izvozom u 40 zemalja – danas je to najveći mlinarski i pekarski brend u Austriji. Sa ponosom ističu da, i pored ovakvog razvoja, ostaju prava porodična firma, koju trenutno vodi naslednik iz osamnaeste generacije, Andreas Fanl (Andreas Pfahnl). Praćenjem tržišta i partnerskom saradnjom sa kupcima iz celog sveta, kompanija Pfahnl u svakom trenutku zna u kom pravcu se pekarska industrija razvija i kakvi su novi trendovi, što spremno i vešto ugrađuje u svoje proizvode.

Zajedno do savršenog miksa
U najsavremenijim proizvodnim pogonima prilagođavaju recepture za njihove regionalne, nacionalne i međunarodne kupce – bilo da se radi o testu, nadevima, poboljšivačima ili smešama za hleb i peciva. Ono što Pfahnl čini posebnim, jeste otvorenost i spremnost da zajedno sa kupcem razvija nove proizvode po meri koja je savršeno prilagođena njegovom profilu, ukusu i proizvodnim kapacitetima.

GRIZZLY – izuzetan poboljšivač namenjen izradi svih pekarskih proizvoda, čijom primenom se postiže maksimalan volumen. Doziranje: od 0,2% do 0,5% na masu brašna. Omogućava postojanost kvaliteta i siguran je oslonac u proizvodnji.

.

.

.

FROSTMAISTER – poboljšivač namenjen za efikasnu proizvodnju smrznutih: hlebova, bageta, kroasana, peciva. Upotrebom se postiže izuzetna stabilnost proizvoda, što je njegova osnovna funkcija. Doziranje: 2% na masu brašna.

.

.

.

AHREN MIX – koncentrovana smeša sa začinima namenjena za izradu ukusnog rustikalnog hleba, peciva i lisnatih proizvoda. Doziranje: 20% na masu brašna, bez prethodnog natapanja. Sva tri proizvoda su praškaste strukture, pakovani u vrećama od 10 kg i sa rokom upotrebe od 12 meseci.

.

.

.

magazin Pekra & Poslastičar broj 39, jun/jul 2022.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR