Počelo je odbrojavanje za najveći svetski sajam pekarstva i poslastičarstva – IBA 2023 u Minhenu

Da li ste zainteresovani da održite korak sa savremenim kretanjima u pekarskoj i poslastičarskoj industriji? Da li želite da saznate i istražite najnovije trendove, inovacije i razvoj u ovoj branši? Ako jeste – onda zabeležite u svom poslovnom kalendaru ovogodišnji sajam IBA 2023 u Minhenu!Kao vodeći svetski sajam pekarstva, poslastičarstva i snek proizvoda, sajam IBA 2023 nudi jedinstvenu priliku da se povežete sa liderima u industriji, steknete uvid u najnovije tehnologije i tehnike i uspostavite nove poslovne kontakte i odnose.

Od 22. do 26. oktobra 2023. godine na Minhenskom sajmu (Messe München) imaćete pristup mnoštvu izložbi, prezentacija i raznim mogućnostima umrežavanja koje će zadovoljiti sve vaše profesionalne potrebe i specifična interesovanja. Lajtmotiv sajma IBA 2023 glasi „beskrajno jedinstven“, a sajam će se fokusirati na ključne teme kao što su: „Trendovi hrane“, „Digitalizacija“, Zanatstvo“, „Održivost“, „Sveobuhvatna rešenja“, „Zdravlje“ i „Obezbeđenje kvaliteta“. Naići ćete na širok spektar izlagača iz celog sveta koji će predstaviti najnovije proizvode i usluge i koji će oblikovati budućnost pekarske i poslastičarske industrije.

Pekari i poslastičari svih veličina, donosioci odluka iz industrije peciva i konditorskih proizvoda, kao i maloprodaje hrane dobijaju jedan potpun pregled tržišta. Sajam nudi priliku da se povežete sa profesionalcima istomišljenicima iz celog sveta, steknete nove uvide i perspektive, kao i da se upoznate sa inovativnim rešenjima za izazove sa kojima se susreće pekarska i poslastičarska industrija danas. Sajamska manifestacija IBA 2023 nudi sveobuhvatan program događaja u vidu sledećih istaknutih sadržaja:„iba.SPEAKERS AREA“, „iba.START UP AREA“, „iba.CONFECTIONERY TEC AREA“, „iba.ACADEMY“, „iba.UIBC CUP“, „iba.FORUM“, „iba.BAKERY TOURS“ i „iba.OKTOBERFEST“.

Dobićete priliku da učite od vrhunskih stručnjaka iz industrije i učestvujete u diskusijama o najaktuelnijim pitanjima sa kojima se branša danas suočava. Od ove godine je uspostavljena i nova onlajn platforma „iba UNIVERSE“ koja će registrovanim učesnicima sajma IBA 2023 nuditi niz praktičnih pogodnosti. Zameniće dosadašnji klasični imenik izlagača i daće potpuno nove načine pripreme za sajam, ali i mogućnost da budete u toku sa svim dešavanjima branše svih 365 dana u godini.
Zašto biste čekali?

Registrujte se odmah kao izlagač (www.iba.de/en/for-exhibitors/last-call) ili posetilac (https://tickets.iba.de/webshop/48/tickets) kako biste nam se pridružili na sajmu u Minhenu i otkrili budućnost pekarstva i poslastičarstva. IBA 2023 je događaj koji nećete želeti da propustite. Radujemo se da vas pozdravimo u Minhenu!
Informacija i kontakt: www.expoversum.net, Vlastimir Stojanović, info@expoversum.net, +381 63 25 25 41

Detalji o programu, kartama, smeštaju… kliknite ovde

magazin Pekar & Poslastičar broj 45, jun/jul 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR