SIGEP u digitalnom izdanju

Sektor dezerata i kafe „za poneti“ ne miruje

Zbog pandemije mnogi sajmovi širom sveta su odloženi ili se prilagođavaju novonastaloj situaciji. Organizatori sajma SIGEP su zbog nemogućnosti da okupe svoju publiku u izložbenom centru u Riminiju, ove godine odlučili da sajam održe u virtuelnoj formi od 15. do 17. marta 2021. godine.
SIGEP Exp – The Digital Experience njihov je brz odgovor na potrebe industrije da bi poslovanje nastavilo da se razvija, a akteri učili i umrežili sa vodećim kompanijama u ovom sektoru iz celog sveta.

Prema rečima organizatora, industrija deserata i kafe ipak treba da se okupi na jednom mestu radi razmene mišljenja o trendovima u sektoru, zbog toga se sajam SIGEP menja od hibridnog do potpuno digitalnog događaja. Ovo digitalno izdanje je, naglašavaju, nezaobilazna prilika za proširenje poslovanja, razmenu iskustava, učenje i umrežavanje između proizvodnih kompanija i operativnih profesionalaca u ovom poslu iz celog sveta. U okviru ovog događaja biće organizovani vebinari, radionice, prezentacije proizvodnih inovacija i virtuelni razgovori i sastanci kako bi se uspostavio dijalog između nacionalnih i međunarodnih operatera.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije događaji