Vandemoortele – Ispunićemo vaše želje, od doručka do večere!

Da dan počne i završi se sa sjajnim idejama i ukusnim zalogajima – proizvodi Vandemoortele prethodno pripremljeni, pečeni ili spremni za odmrzavanje – vi odlučujete. Čokoladne rolne, kroasani, punjeni kroasani, dansko pecivo ili lisnato testo – proizvodi su kojima svaki potrošač ali i svaki profesionalac mogu da veruju. Tradicija belgijskog peciva pretočena je u umetnost, zanatsko umeće i vrhunske ukuse koje kompanija Vandemoortele donosi u naše domove. Zašto da i vaši klijenti ne uživaju u ovim kvalitetnim proizvodima i vrhunskoj izradi.

Upravo to omogućuje kompanija Vandemoortele koja spada u vodeće u Evropi za proizvodnju prehrambenih proizvoda – smrznute pekarske proizvode (ali i margarine, kulinarska ulja i poslovne linije masti), nudeći najbolje u ukusu, kvalitetu i usluzi. Važna napomena je da kompanija Vandemoortele razvija svoju strategiju održivosti, u kojoj se fokusira na tri cilja: uravnoteženu ishranu, zaštitu prirode i poboljšanje života, što dodatno govori o odgovornosti da se kupcima predstave najkvalitetniji proizvodi izrađeni s ljubavlju.

Svi proizvodi pravljeni su sa pažljivo biranim sastojcima tako da se smanji period pripreme i olakša vreme provedeno u kuhinji, za
vaš dom ili ugostiteljski objekat, a na našem tržištu dostupni su zahvaljujući Silbo distribuciji.

BAKE UP CROISSANT BUTTER
Peciva spadaju u omiljeni i lagani doručak ali i užinu. Deluju ukusno i jednostavno za pripremu, ali samo ako ih pripremaju najbolji pekari i poslastičari. To su ukusi koji nas prate tokom dana, a proizvode iz Vandemoortele linije prati i široki osmeh. Kao idealnog saveznika za jutarnju rutinu, ovoga puta iz linije Vandemoortele posebno izdvajamo Bake up Croissant butter nalik neodoljivim tradicionalnim francuskim pecivima, vazdušaste strukture i neodoljivog puterastog ukusa. Jednostavan za pripremu, uz kafu, čaj, kiselo ili čokoladno mleko, svako novo jutro učiniće još lepšim.

magazin Pekar&Poslastičar broj 47, oktobar/novembar 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR