Veliki virtuelni događaj pred IBA sajam 2021.

Vodeći svetski sajam pekarske i konditorske industrije IBA, oduvek se zalagao za prepoznavanje važnosti međunarodnog tržišta kroz uspostavljanje novih kontakata, prenosa znanja i predstavljanje inovacija. U tom maniru, tim na čelu sa menadžerkom projekta Ketlin Kabaši, okupiće međunarodne stručnjake tokom projekta Iba Connecting Experts od 15. do 17. marta 2021. godine.

IBA ovim potezom reaguje na potrebe industrije, kao pokretač trendova i snaga koja industriju vodi dalje. Zbog toga je nov virtuelni format iba.CONNECTING EXPERTS -72 sata upoznavanja i povezivanja stručnjaka na nov način, globalno umrežavanje, odgovor na trenutnu svetsku situaciju, ograničenja i nemogućnost razmene ideja i iskustava u okviru industrije.

Organizatori najavljuju tri uzbudljiva dana za globalno umrežavanje koji bi trebalo da se održe u martu 2021. godine i da budu nešto što bi popunilo prazninu u poslovnim mogućnostima, pre nego što IBA otvori vrata svojim posetiocima 24—28. oktobra 2021. godine na sajmu u Minhenu.

Novi format će služiti kao novo mesto okupljanja, sa svojom digitalnom premijerom koja će pre svega biti posvećena segmentu tržišta koji se bavi procesima i tehnologijom pakovanja. Fokus će biti na prenošenju znanja, prezentaciji proizvoda i umrežavanju. Izlagači će predstaviti svoje nove proizvode virtuelno i putem direktne interakcije, dok će učesnici za to vreme dobiti pomoć koja im je sada neophodna – pokretnim slikama, visokokvalitetnim sadržajem i stručnim razgovorima.

„Sa našim klijentima smo u stalnom kontaktu i svesni smo toga da postoji potreba za postojanjem uspešnih i pouzdanih platformi za razmenu iskustava. Pojavile su se brojne inovacije, industrija se prilagođava i – kao odgovor na sadašnju situaciju – došlo je do mnogo novih ideja”, rekla je gospođa Kabaši i naglasila da će ovo digitalno okupljanje biti od velikog značaja za sve u pekarskoj industriji.

„Ne mogu da preuzmem sa interneta iskustvo sa svim čulima i osećanjima, ali trenutno, možemo da stvorimo prostor za uspostavljanje kontakata”, zaključila je Ketlih Kabaši, sumirajući odluku o održavanju prvog sajma nove generacije. O ovom događaju možete se detaljnije informisati i registrovati na sajtu connecting.iba.de

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti