Wolf ButterBack i Diversi Foods čine smrznuto pekarsko odeljenje

Wolf ButterBack i Diversi Foods posluju pod okriljem Martin Braun grupe od kraja 2018. godine.
Kao Divizija za smrznute pekarske proizvode nude širok asortiman vrhunskih duboko smrznutih pekarskih proizvoda. Na tržištu su pozicionirani kao „specijalisti za specijalitete“ koji mogu brzo da reaguju na trenutne potrošačke trendove. Fokusirani su na visokokvalitetnu i ručno izrađenu proizvodnju. Osnovana 1989. godine, Diversi Foods se od svog početka zalagala za autentičnost, kvalitet, iskustvo i inovacije u sektoru pečenja, smrznute i sveže pečene robe.

Tokom godina, kompanija se razvila u međunarodnog dobavljača kompletnih paketa za širok spektar pekarskih proizvoda, posebno u segmentu hleba i peciva, za maloprodaju, usluživanje hrane i pod privatnom robnom markom. Kompanija ima sedište u Belgiji, a proizvodne pogone pored Belgije i u Holandiji, Velikoj Britaniji i Poljskoj. Wolf ButterBack više od 25 godina proizvodi visokokvalitetne duboko smrznute pekarske proizvode sa čistim maslacem. Kompanija se posvetila pekarskoj industriji i proizvodnji kroasana i proizvoda od kvasnog testa na samo jednoj lokaciji u Furtu, u južnoj Nemačkoj, sa raznovrsnim ručno rađenim pecivom i dugim procesom odmaranja testa.

Saradnja sa jasnom strategijom
Palete proizvoda proizvođača se idealno dopunjuju. Diversi Foods je specijalizovana za specijalitete od hleba i peciva, bagete i fokače, Wolf ButterBack u finim pecivima, kao i pecivima sa maslacem.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR