DEBIC – Najpouzdaniji saveznici pekara i poslastičara

Kada istinski volite svoj posao, tu ljubav želite da podelite sa svima. A koji je bolji način za to nego da svi uživaju u vašim delima
Da su poslastičarstvo i pekarstvo vrste umetnosti, složiće se mnogi, a da bi majstorima olakšali pripremu remek-dela ukusa, pojedine kompanije ulažu poseban trud i pažnju u stvaranje svojih proizvoda.

Upravo jedna od takvih kompanija je i FrieslandCampina, koja spada u pet najvećih mlekarskih industrija u svetu. U cilju obezbeđivanja najboljeg za svoje korisnike, FrieslandCampina je vlasnik celog mlekarskog lanca – od pašnjaka do stola, što im omogućava da prate svaki segment celog postupka pravljenja konačnog proizvoda.

Tako su nastali i Debic proizvodi, njihova premijum marka, koja sada nudi široki raspon najkvalitetnijih mlečnih proizvoda koji uključuju pavlake i maslace, mešavine za deserte i šlag penu u spreju, a sve sa namerom da se pekarima i poslastičarima, već vrlo izazovan zadatak pravljenja poslastica, olakša uz minimalno vreme pripreme. Svi proizvodi napravljeni su tako da budu najbolji kuhinjski pomoćnici i da se profesionalci na njih oslone bez problema, a na našem tržištu dostupni su zahvaljujući Silbo distribuciji.

Torte i kolači su verovatno među najizazovnijim delima za pripremu, jer uvek moraju da ispune najviša očekivanja, kako ukusa, tako i dekoracije. A sa proizvodima iz Debic linije, ta očekivanja možete i nadmašiti! Kao najboljeg saveznika u kreiranju svih poslastica ovaj put posebno izdvajamo Debic maslac sa čak 82% mlečne masti, koji je idealan za pripremu raznih peciva i kolača, a uz to zadržava onaj idealni puterasti ukus koji poslastice čini neodoljivim.

magazin Pekar&Poslastičar br.46, avgust/septembar 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR