Black garlic Serbia

Delikates koji s koji slalavvi svi svoj briljantan pooj briljantan povvratak u zratak u zajednicu prirajednicu prirode i naukode i nauke

Ekskluzivna manufaktura Black garlic Srbija se bavi proizvodnjom fermentisanog belog luka i naučnim radom. Koristimo samo organski beli luk najboljeg kvaliteta. Posebnu sortu, sertifikovan kvalitet koji važi i u Francuskoj, ne samo za Haute Cuisine, nego i za kralja među belim lukom, zbog divnog ukusa i dugog trajanja! Ubraja se u delikatesnu sortu prijatnog ukusa i kvalitetnog sadržaja, koji se pripisuje belom luku. Sorte čiji su kvalitet, izgled i ukus najodgovorniji za fermentisanje, isključivo su dijametra minimalno 5cm, a maksimalno 6,5 cm, tretiramo 30, 60 i 90 dana sa puno pažnje, znanja, iskustva.

Tokom niza godina razvili smo proces da bismo postigli najbolje: od ukusa do teksture i izgleda. Rezultatom fermentacije postižemo vrhunski kvalitet, koji se odražava u laboratorijskim analizama, ne samo glavice, čenova, već i granulata, kao i praha. Granulat i prah su predmet velike potražnje u proizvodnji testenina, hlebnih proizvoda i u patiseriji. Čenovi i glavice su najtraženije u kulinarstvu, posebno u ekskluzivnim restoranima; često su nosioci Mišelin zvezde. Svojom proizvodnjom želimo da i na našem prostoru ovaj delikates bude dostupan. Karakteristika fermentisanog belog luka je već i naučno dokazana, a ima povećanu vrednost i do 7 puta više od svežeg belog luka a pritom ostavlja svež dah, bez mirisa. Bogat proteinima, magnezijumom, cinkom i gvožđem, kalcijumom, kalijumom, vlaknima i drugim mineralima. Snažan je antioksidant. Nije samo skupocen delikates već se ubraja u superfood/ superhranu kao i healthyfood/ zdravu hranu.

Ukusi i teksture black garlic-a/fermentisanog belog luka su jedinstveni. Ukus nije kao što bi se očekivalo, već je poput žele bombona; slatko i pomalo kiselkasto, sa suptilnim notama i teksturom. Magičan! Crna duboka boja i ukus rezultat su višemesečnog „starenja” posebnim postupkom fermentacije visokom i promenljivom temperaturom kao i različitim trajanjem fermentacije. Prava magija događa se tokom našeg pažljivo kontrolisanog tehnološkog procesa, razvijenim tokom mnogih godina, da se optimizira ukus i tekstura fermentisanog belog luka.

Ovaj proces započinje sjajnim belim lukom, a završava sjajnim Black garlic-om Serbia! Potpuno novi svet ukusa i teksture: fermentisani beli luk je tajanstveno voćni, mekani, slatko-kiselkast, blago zemljani i beskrajno jestivi. Proizvod Black garlic je pun dobrog šećera, melase, desktroze i dr. Idealan je i za sve vrste testa, od hleba, peciva do patiserije, poslastičarskih kreacija od torte do krema. Delikatan je i može se dodavati novim receptima kao i starim standardima, jer se slaže sa svim namirnicama: mesom, ribom, školjkama, sirevima, salatama, namazima, mahunarkama. Ume da bude dominantan a i veoma decentan, ostavljajući trag/ dodir nečeg posebnog. Budite kreativni sa multidimenzionalnim delikatesom!

Osvajam te
…Drugačija … nismo se sreli?.. Ja sam drugačija, svakom !Svako me uzima onako, sa čuđenjem Iznenađujem svakog Posebno one radoznale Koji uživaju u svakom zalogaju Drugačija sam svaki put Neponovljiva, delikatna Malo intrigantna, zagonetna Nežna i malo divlja Ekstravagantna, zahtevna, kao i ti Jednostavna, izuzetna Nesvakidašnja, neuporediva Multidimenzionalna

Volim da znam sve!
Zato sam bila i na analizi, od glave do pete, sve su pretražili i šta da kažem… Rezultati su vrhunski Kao i ja. U meni se krije mnogo više kvaliteta Nego što je očekivano, jer sam pre svega redak delikates Dugo se na mene čeka, dok dobijem sve kvalitete kojim se pravim važna. Zdrava sam za sve Možeš da me uzmeš koliko hoćeš i možeš da se ljubiš koliko hoćeš, jer ne ostavljam miris daha.
Zar to nije divno? Puna magnezijuma, kalcijuma, fosfata, cinka, gvožđa, vlakna, proteina U medu sam nenadmašna! Kada se umočim duboko u šumski med, sa planine, razvijem takve sposobnosti da ojačam sve prirodne supstance i do 15 puta… Tako zajedno stvaramo pojačanu harmoniju čistih prirodnih vrednosti.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije predstavljamo