Boni kejk šop na Voždovcu

U Beogradu na Voždovcu, otvoren je nov lokal Boni kejk šop. Ovaj kraj izabrali su baš zbog toga što tamo nema dovoljno poslastičarnica. Supružnici Predrag i Ljilja Đurić proizvodnju torti i kolača počeli su još 1997. godne u svojoj porodičnoj kući u Ljigu, da bi svoju prodaju ubrzo proširili po drugim gradovima Srbije.

Zbog povećane potražnje ubrzo su investirali u veliki proizvodni pogon u kome su počeli i proizivodnju velikih količina sitnih kolača. Svoje proizvode plasirali su i u objektima Maksija, pa pod robnom markom Premia. Usledila je dugoročna saradnja sa Mirkom Rajkovićem i njegovom procenom za unošenjem inovacija na tržištu, kao i idejama kojima je unapredio asortiman, uneo nove recepte, savremene tehnologije i standarde u proizvodnji.

Godine 2018. odlučuju da svoje nove proizvode ponude isključivo kroz svoju prodajnu mrežu – otvaranjem kejk šopova. Tako je u centru Beograda, u Svetogorskoj ulici osvanuo prvi Boni kejk šop. Godinu i po dana kasnije, krajem 2019. otvorili su i ovaj lokal u Vojvode Stepe. Pored velikog izbora sitnih kolača, u ponudi su klasični domaći kolači, kao i francuski tip kolača, čokolada, pralina, kremova na bazi različitih vrsta čokolade (koju sami proizvode) i jezgrastog voća.

Boni ima organizovanu dostavu svojih proizvoda, a od septembra ove godine pokrenuli su akciju ,,Boni na točkovima“ – pokretnu prodavnicu uz striktno određeno vreme i mesto, pojedinim danima u toku nedelje u kojima vrše dostavu poručenih proizvoda iz svog asortimana. To znači da imaju jasno propisane krajeve grada, vreme i stajališta tokom nedelje na koje dolazi njihovo vozilo.

Kupci koji su putem telefona ili društvenih mreža poručili proizvode, dobijaju potvrdu prijema, uz informacije o ceni i o vremenu u okviru koga će se vozilo zadržati na tačno određenom mestu radi preuzimanja.

Piše: Pekar&Poslastičar, broj 30, decembar 2020 god.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije predstavljamo