Cacao Barry cokoladni proizvodi

Cacao Barry – Purity from Nature

Cacao Barry proizvodi odlikuju se čistotom i intenzitetom ukusa kojima je majka priroda obdarila kompleksne plodove kakaoa. Ceo proces obrade kakaoa, od plantaže do čokolade, osmišljen je tako da čuva sve prirodne arome. Zrna kakaoa su 100% održiva i sledljiva, a farmeri koji uzgajaju kakaovac su obučeni da u isto vreme i štite okolinu i dobijaju najbolje prihode, što doprinosi razvoju čitavih zajednica u zemljama porekla kakaovca.

mlecna cokolada Lactée Supérieure

Lactée Supérieure 38%

Mlečna čokolada intenzivnog i čistog ukusa kakaoa, proizvedena jedinstvenim procesom „od farmera do poslastičara” koji nam donosi najbolje iz prirode.

.

.

kremasta bela cokolada zephyr

Zéphyr™ 34%

Izuzetno kremasta i suptilno slatka bela čokolada glatke teksture i snažnog ukusa punomasnog mleka

.

.

gorka tamna cokolada

Extra-Bitter Guayaquil 64%

Gorka tamna čokolada sa visokim sadržajem kakao putera sa snažnim ukusom pečenog kakaoa koji dodatno krase sofisticirane note kafe i kestena.

.

.

tamna kakao cokolada Tanzanie

Tanzanie 75%

Tamna čokolada od kakaoa poreklom isključivo iz Tanzanije, sa visokim sadržajem kakao putera, ukusa savršeno uravnoteženog između kiselosti i gorčine kakaoa, koji dodatno uzdižu delikatne cvetne note.

.

karamel mlecna cokolada Cara Crakine

Cara Crakine™

„Ready to use” punjenje hrskave teksture dobijeno od delikatne mešavine karamele, mlečne čokolade (34.5%) i baze od tostiranih žitarica.

.

100% prirodna organik pasta od badema

Pure paste 100% Almonds

100% čista pasta od badema, lagano propečena, svetle boje karamele, nosi delikatan i intenzivan ukus idealan za sve, od museva i sosova do sladoleda. Čisto iz prirode, bez dodataka!

.

Proizvođač: Cacao Barry
Uvoznik i distributer: Silbo d. o. o.
Majora Zorana Radosavljevića 319m, 11273 Beograd – Batajnica

Pogledaj i ostale članke iz kategorije novi proizvodi

O inovacijama 2020:

Naša ekipa poslastičara je uspešno obeležila 2020. godinu sa dve potpuno nove linije kolača. Prva nosi naziv Victus...

Pročitaj

Livendo Raž klas

Jedinstvena kombinacija suvog kiselog testa sa ekstraktom acerole, proizvedena isključivo od prirodnih komponenti i bez dodataka koji se...

Pročitaj