Cacao Barry cokoladni proizvodi

Cacao Barry – Purity from Nature

Cacao Barry proizvodi odlikuju se čistotom i intenzitetom ukusa kojima je majka priroda obdarila kompleksne plodove kakaoa. Ceo proces obrade kakaoa, od plantaže do čokolade, osmišljen je tako da čuva sve prirodne arome. Zrna kakaoa su 100% održiva i sledljiva, a farmeri koji uzgajaju kakaovac su obučeni da u isto vreme i štite okolinu i dobijaju najbolje prihode, što doprinosi razvoju čitavih zajednica u zemljama porekla kakaovca.

mlecna cokolada Lactée Supérieure

Lactée Supérieure 38%

Mlečna čokolada intenzivnog i čistog ukusa kakaoa, proizvedena jedinstvenim procesom „od farmera do poslastičara” koji nam donosi najbolje iz prirode.

.

.

kremasta bela cokolada zephyr

Zéphyr™ 34%

Izuzetno kremasta i suptilno slatka bela čokolada glatke teksture i snažnog ukusa punomasnog mleka

.

.

gorka tamna cokolada

Extra-Bitter Guayaquil 64%

Gorka tamna čokolada sa visokim sadržajem kakao putera sa snažnim ukusom pečenog kakaoa koji dodatno krase sofisticirane note kafe i kestena.

.

.

tamna kakao cokolada Tanzanie

Tanzanie 75%

Tamna čokolada od kakaoa poreklom isključivo iz Tanzanije, sa visokim sadržajem kakao putera, ukusa savršeno uravnoteženog između kiselosti i gorčine kakaoa, koji dodatno uzdižu delikatne cvetne note.

.

karamel mlecna cokolada Cara Crakine

Cara Crakine™

„Ready to use” punjenje hrskave teksture dobijeno od delikatne mešavine karamele, mlečne čokolade (34.5%) i baze od tostiranih žitarica.

.

100% prirodna organik pasta od badema

Pure paste 100% Almonds

100% čista pasta od badema, lagano propečena, svetle boje karamele, nosi delikatan i intenzivan ukus idealan za sve, od museva i sosova do sladoleda. Čisto iz prirode, bez dodataka!

.

Proizvođač: Cacao Barry
Uvoznik i distributer: Silbo d. o. o.
Majora Zorana Radosavljevića 319m, 11273 Beograd – Batajnica

Pogledaj i ostale članke iz kategorije novi proizvodi