Chocolate Academy Belgrade

Nove edukacije u 2023.

Zbog velikog interesovanja i posećenosti i ove godine u Chocolate Academy Belgrade biće organizovane različite edukacije za poslastičare i one koji bi voleli da usavrše svoje znanje na ovom polju.

CA Belgrade je regionalni centar za Jugoistočnu Evropu gde se svaki mesec smenjuju čuveni predavači, najbolji u svojoj branši, a u kome je do sada održao na desetine kurseva i predavanja. Osim šefova domaćina Remija Deleta i Željka Todića, prošle godine imali smo prilike da ugostimo čuvene šefove Spirosa Pediaditakisa, Romana Renarda, Filipa Maranda kao i Kristofa Morela iz Kanade.

Zahvaljujući CA Belgrade svi polaznici imaju priliku da se edukuju u regionalnom centru i na taj način steknu zvanične sertifikate Chocolate Academy Centra, priznate u celom svetu.

Krajem marta, kao i u junu, ponovo je u planu Chocolate Discovery edukacija o tehnikama rada s čokoladom, za sve kojima je potrebno bazično znanje i osnova za dalje usavršavanje, koju će održati šef CA Belgrade Željko Todić.

.

.

.

Na proleće nas očekuje zvezda veganskih dezerata Marike van Beurden sa edukacijom Vegan Pastries, o veganskim dezertima i najnovijim trendovima i receptima. Ovo je prilika da se polaznici upoznaju sa tehnikama pravljenja veganskih dezerata kao i savetima kako pronaći odgovarajuće i prave zamene za proizvode životinjskog porekla.

.

Odmah zatim, u istom mesecu, Head Chef Remy Delette predstaviće kurs Chocolate 2.0 koji predstavlja napredni nivo u radu s čokoladom, nastavak edukacije Chocolate Discovery 1.0, a namenjen je iskusnijim poslastičarima i čokolaterima, kao kruna u radu s čokoladom.

.

.

U septembru ne propustite priliku da upoznate i Franka Hasnota, čuvenog holandskog poslastičara edukatora koji će predstaviti svoje najnovije recepte za kolače kroz edukaciju Fine Pastries, za kojom već postoji veliko interesovanje jer predstavlja najnovije trendove i recepte iz ove oblasti. Do kraja godine u planu su nove edukacije iz oblasti čokolade, pralina, kolača, peciva, ali i sladoleda!

.

Broj mesta je ograničen, a prijave su preko sajta:
https://www.chocolate-academy.com/en-RO/learning/courses

magazin Pekar&Poslastičar broj 43, februar/mart 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR