Predstavljena širom sveta tokom 2021. godine, nova čokolada kompanije Cacao Barry – Evocao WholeFruit – osvojila je nagradu za najbolji zanatski proizvod na svetskom takmičenju inovacija u hrani. Kombinaciju pikantnog voćnog ukusa razvilo je 30 vrhunskih kuvara i poslastičara iz celog sveta. Njihova saradnja dovela je do Evocao čokolade koja zadovoljava kupce koji brinu o svom zdravlju. Napravljena je od 100% čistog kakaoa, bez dodatih rafinisanih šećera, lecitina ili vanile. Kompanija Cacao Barry sarađuje sa Cabosse Naturals koji koriste pulpu i koru mahune kakaoa i tako koristi 100 odsto čiste sastojke ove biljke. Globalni stručnjak za kakao blisko sarađuje sa lokalnim poljoprivrednim zajednicama kako bi obezbedio najkvalitetnije voće i ograničio vreme između berbe i obrade pulpe na najviše pet sati.
Iz kategorije Vesti
Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti
Radionica o kiselom testu i „sourdough” hlebovima
Vesti iz SŠ „Žikica Damnjanović” iz Smederevske Palanke Učenici prvog i drugog razreda obrazovnog profila pekar imali su...
PročitajCoca-Cola i OREO udružuju snage za nove proizvo...
Coca-Cola i OREO su se udružili kao „Najbolji Prijatelji“ kako bi stvorili dva ekskluzivna i ograničena proizvoda: OREO...
PročitajOdštampaj mi nešto čokoladom
Iz Novog Sada stiže revolucionarni patent tako što je konvencionalni 3D štampač prekonfigurisan hardverski i softverski za rad...
PročitajBread club u knjizi i u dva nova lokala
Na Danu otvorenih vrata kompanije TIM ZIP u Beogradu, gde je pored ostalih svoje proizvode prezentovao i Bread...
Pročitaj