Evocao WholeFruit – najbolja zanatska čokolada!

Predstavljena širom sveta tokom 2021. godine, nova čokolada kompanije Cacao Barry – Evocao WholeFruit – osvojila je nagradu za najbolji zanatski proizvod na svetskom takmičenju inovacija u hrani. Kombinaciju pikantnog voćnog ukusa razvilo je 30 vrhunskih kuvara i poslastičara iz celog sveta. Njihova saradnja dovela je do Evocao čokolade koja zadovoljava kupce koji brinu o svom zdravlju. Napravljena je od 100% čistog kakaoa, bez dodatih rafinisanih šećera, lecitina ili vanile. Kompanija Cacao Barry sarađuje sa Cabosse Naturals koji koriste pulpu i koru mahune kakaoa i tako koristi 100 odsto čiste sastojke ove biljke. Globalni stručnjak za kakao blisko sarađuje sa lokalnim poljoprivrednim zajednicama kako bi obezbedio najkvalitetnije voće i ograničio vreme između berbe i obrade pulpe na najviše pet sati.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti

Eat me App

Aplikacija za smanjenje bacanja hrane u domaćinstvimaDve preduzetnice su osmislile jednostavno rešenje koje štedi novac, čuva hranu i...

Pročitaj

Specijalni hlebovi

Rastući trend i mogućnosti Potrošači sve više traže ukusnu, ali zdravu hranu. Kako to utiče na proizvodnju hleba...

Pročitaj