O inovacijama 2020:

Naša ekipa poslastičara je uspešno obeležila 2020. godinu sa dve potpuno nove linije kolača. Prva nosi naziv Victus i odnosi se na proteinske kolače bez dodatog šećera, spakovane u elegantnu staklenu teglicu. Namenjena je svima koji obraćaju posebnu pažnju na svoju ishranu, a i dalje žele da uživaju u slatkišima.

Victus čine slojevi čokoladnog proteinskog krema, osvežavajućeg voćnog sosa i krckavih orašastih plodova. Za sada postoje 4 jedinstvena ukusa o kojima možete saznati na našoj veb- stranici ili na Instagram profilu @victus.bystamevski. Druga linija kolača odnosi se na priču posvećenu jednom od najvažnijih sastojaka u svetu slatkiša, kakaou.

Nazivom Colours of Cacao obuhvatili smo 6 kolača u 6 boja koje seme kakaovca menja počevši od čisto bele, pa sve do upečatljive braon. Ispod svake od 6 boja krije se poseban ukus, pun zanimljivih sastojaka poput rubi čokolade, ljubičice, marakuje i mnogih drugih. Ako želite da iskusite boje kao nikada do sada, posetite naš Colours of Cacao odeljak na veb sajtu.

O poslastičarnici:
Porodična firma Stamevski, osnovana davne 1953. godine kao mala pekara u Staroj Pazovi, već 3 generacije se zalaže za samo jedno: ručnu izradu tradicionalnih i modernih torti i kolača.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije novi proizvodi