Počele pripreme za Pekarijadu 2021.

Beograd, 24. septembar 2020. godine – Kompanija Lesaffre Srbija organizovala je jedinstveni hibridni događaj na kome je okupila žiri i dosadašnje pobednike Pekarijade, sada već tradicionalnog takmičenja koje okuplja najbolje pekare Srbije. Poštujući sve mere Vlade Srbije u cilju sprečavanja širenja kovid virusa, u prelepom ambijentu bašte hotela Crowne plaza, okupio se deo standardne organizatorske ekipe “Pekarijade“: marketing menadžerka kompanije Lesaffre Milena Obradović, menadžer pekarskog centra Zoran Miladinović, pekar promoter Ljubomir Pavlović i voditeljski par, dok su se ostali gosti uključili preko internet video poziva.

Generalni direktor kompanije Lesaffre Srbija Miodrag Jelić pozdravio je okupljene na ovom hibridnom događaju i zahvalio im se na dugogodišnjoj podršci.

„Kompanija Lesaffre je neizmerno ponosna na Pekarijadu, na godine trajanja, na sve učesnike koji su omogućili da naš skroman projekat poraste do ugledne manifestacije. Godinama unazad biramo najbolje pekare Srbije i trudimo se da unapredimo profesionalne standarde naše profesije. Ovo nije samo rečenica u našim korporativnim ciljevima, već naša strast kojoj iz godine u godinu pristupamo veoma ozbiljno i studiozno. Pekarijadi. Vaše mišljenje nam je izuzetno važno i svaki savet je dobrodošao, jer jedino tako možemo ovu lepu manifestaciju unaprediti i podići na još viši nivo“, naveo je Jelić.

Brojne korisne sugestije, dosadašnji učesnici Pekarijade, izneli su tokom svojih uključenja, a imali su i priliku da testiraju nove Lesaffre proizvode, kao i da ih ocene u online anketi. 

Marketing menadžerka kompanije Lesaffre Milena Obradović istakla je da je organizacijom događaja ove vrste Pekarijada okrenula novu stranicu svojih aktivnosti.

„Bezbednost svih naših partnera i učesnika nam je prioritet, ali ne smemo da dozvolimo da naše aktivnosti prestanu. Moramo da planiramo unapred i iskoristimo svaku mogućnost da razgovaramo i podelimo iskustva kako bi se što bolje pripremili za narednu Pekarijadu i izbor najboljih pekara Srbije“, zaključila je Milena Obradović.

Izvor: Lesaffre / magazin Pekar&Poslastičar

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti