pekara Jevtić

Pomoć Kragujevcu iz pekare Jevtić

Od početka vanrednog stanja u Srbiji, u pekari Jevtić – Agro Jevtić d.o.o. iz Kragujevca su se trudili da pomognu onima koji u ovoj situaciji brinu o zdravlju svih nas i koji su svakodnevno na prvoj liniji, izloženi opasnosti od zaraze korona virusom. U pekari Jevtić se svakodnevno priprema i donira pecivo svim pripadnicima dežurnih službi, od hitne pomoći, odeljenja infektivne klinike, preko Instituta za zaštitu zdravlja, do policije i drugih. Za Banku hrane  koja snabdeva obrocima sve siromašne u gradu i one koji su ostali bez posla u Kragujevcu, donirali su značajnu količinu brašna. 

pekara Jevtić

Osim onog što je pripremljeno u njihovoj pekari, Jevtići su donirali nešto što je nedostajalo Infektivnoj klinici u Kragujevcu, a što je u ovom trenutku bilo od velikog značaja – monitor za praćenje  vitalnih funkcija pacijenata.

pekara Jevtić

Iz pekare Jevtić poručuju da će nastaviti da se i dalje uključuju u sve aktivnosti kojima će pružati neophodnu pomoć onima kojima je najpotrebnija. Pekara radi potpuno opremljena, pridržavajući se svih mera koje su propisane u trenutnoj situaciji.

pekara Jevtić

Izvor: magazin Pekar & Poslastičar

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti