Praznična čarolija poslastičarskog tima hotela Hilton Beograd

Praznična čarolija poslastičarskog tima hotela Hilton Beograd, uz pripomoć glavnog šefa kuhinje Mirka Nočetija (Mirco Nocchetti).

Konstrukcija idiličnog seoceta napravljena je od stiropora, kućice od testa sa đumbirom, a ukrašavanje i premazivanje od kraljevske glazure (Royal Icing). 
Mnogo strpljenja, ljubavi i posvećenosti celog tima pravilo je ovu idiličnu slatku scenu skoro nedelju dana.

„Smatramo da je veoma važno uneti malo magije u ovo doba godine, pogotovo kada je u pitanju jedna ovakva godina.“

Izvor: magazin Pekar&Poslasticar

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti

Kako do žiga Čuvarkuća

Strateška podrška Privredne komore Srbije srpskim proizvođačima Pre godinu dana Privredna komora Srbije pokrenula je projekat „Stvarano u...

Pročitaj