Prva Štarkova mobilna aplikacija „VOLIM POSLASTICE“ Platforma za sve sladokusce

Poznajući navike vernih potrošača, kompanija Atlantic Štark u okviru sajta menaz.rs, kreirala je novu interaktivnu platformu „Volim poslastice“, gde svi ljubitelji čokolade i deserata mogu da pronađu, ali i podele neodoljive recepte.  Kompanija Atlantic Štark je iskoristila novu platformu i lansirala svoju prvu mobilnu aplikaciju „Volim poslastice“ koja je dostupna  u Google Play i Apple prodavnicama, čime dokazujemo da osluškujemo potrebe potrošača i pratimo trendove.

„Volim poslastice“ platforma predstavlja digitalnu knjigu recepata, a sve zainteresovane očekuje veliki broj kulinarskih saveta i recepata sa omiljenim Štarkovima proizvodima – Menaž čokoladom, Štark Piškotama, Avala i Petit Beurre keksom – klasifikovanim po kategorijama, u zavisnosti od toga da li su pravljeni sa crnom ili belom čokoladom ili keksom. Upravo će na osnovu omiljenih sastojaka za poslastice, platforma sugerisati korisnicima preporučene i relevantne recepte. Pored svakodnevne inspiracije, korisnici imaju mogućnost da kreiranjem svojih profila aktivno učestvuju u dopuni čokoladne baze recepata deleći svoje majstorije iz kuhinje.

Vreme praznika inspitisalo je novu  Menaž kampanju u okviru koje je snimljeno pet videa sa različitim receptima Gospođe Mirkov, Menaž ekspertkinje poznate po izvrsnim kolačima, sve je dostupno na novoj interaktivnoj platformi „Volim poslastice“, ali i Menaž YouTube kanalu. Osećaj pripadanja i zajedništva porodici je osnova ove kampanje, a ono što ih spaja su bogata trpeza i toplina doma.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti