Zajedno smo jači

Globalno širenje koronavirusa svima nam predstavlja veliki izazov. Preduzeća za preradu hrane smatraju se sistemski relevantnim i daju dragoceni doprinos u snabdevanju stanovništva hranom. To rezultira posebnom odgovornošću za naše kupce i naravno za nas, da poslovne operacije održavamo na najbolji mogući način. U izvršavanju ovog zadatka najveći je prioritet zdravlje i sigurnost naših zaposlenih, kupaca i poslovnih partnera.

IREKS vrlo pažljivo prati trenutna dešavanja u vezi sa koronavirusom SARS-CoV-2. Posebno formirana koordinaciona grupa svakodnevno se intenzivno bavi novim dešavanjima i već je preduzela razne preventivne mere kako bi sprečila dalje širenje koronavirusa.

Upravo u ovoj teškoj situaciji, IREKS Grupa nastoji da podrži naše kupce u održavanju njihovih poslovnih aktivnosti kako bi se stanovništvo snabdelo u najboljem smislu, a u skladu sa našom filozofijom dobrog partnerstva. Ipak, rad našeg terenskog osoblja je sada ograničen, kako na nacionalnom tako i na međunarodnom nivou, jer su i naši kupci uspostavili ograničenja poseta za svoja preduzeća. Kako bi umanjili rizik od infekcije, naši prodajni predstavnici za sada više neće lično posećivati kupce na licu mesta, već će im biti dostupni putem telefona kroz aktivnu podršku i savete. Naši kupci se stoga mogu i dalje oslanjati na našu sveobuhvatnu uslugu.

Ohrabruje solidarnost koja je ovih dana opipljiva. Nastavimo da se držimo zajedno, dajmo sve od sebe i tako doprinesemo najboljem mogućem rešavanju ove izuzetne situacije. Zajedno smo jači – juče, danas i sutra.

Izvor: Ireks / magazin Pekar&Poslastičar

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti