Doživite budućnost pekarske i konditorske industrije na sajmu IBA 2023 u Minhenu

Otkrijte fascinantan svet pekarstva, poslastičarstva i grickalica na sajmu IBA, vodećem svetskom sajmu ove industrije. Pripremite se za doživljaj i iskustvo bez premca koji će inspirisati sva vaša čula i rasplamsati želju za inovacijama. Pridružite nam se od 22. do 26. oktobra 2023. godine na minhenskom sajmu, na izuzetnom događaju koji prikazuje najnovije globalne trendove i inovacije na tržištu pekarstva i poslastičarstva. Sajam IBA predstavlja izuzetnu platformu za umrežavanje i inovacije.

Ovaj događaj okuplja međunarodne izlagače, pružajući im jedinstvenu priliku da učešćem pokažu svoje najnovije proizvode i usluge i ostvare nove poslovne veze. Posetiocima, sa druge strane, sajam IBA omogućava uvid u presek celokupne branše – od proizvođača sirovina i tehnologija pakovanja, preko tradicionalnog pekarskog zanata, do upotrebe savremene digitalizacije. Ovogodišnji sajam je pažljivo odabrao bitne fokusne teme koje osvetljavaju najvažnije industrijske trendove i razvoje, obezbeđujući razmenu znanja koja će oblikovati budućnost ove industrije.

Upoznajte i istražite sledeće teme koje su u fokusu ovogodišnjeg sajma: Trendovi u ishrani: Uronite u raznolik svet globalnog pekarstva dok otkrivamo nove uzbudljive proizvode i alternativne sastojke. Otkrijte kulturu ishrane koja se razvija i nove navike u ishrani koje će definisati sutrašnje tržište. Zanatsko pekarstvo: Budite svedoci savršenog spoja tradicije i modernog u pekarskom zanatu. Učite od majstora, iskusite njihovu stručnost i razumejte kako njihove veštine pokreću inovacije.

Zdravlje: Prihvatite svesne i uravnotežene navike u ishrani sa fokusom na svežu, visokokvalitetnu ishranu. Otkrijte ključnu ulogu
koju pekarska industrija igra u promovisanju fizičkog blagostanja.
Održivost: Upoznajte ključne smernice za održivu budućnost industrije gde se bavimo transparentnošću, smanjenjem otpada, ekološkom ambalažom i energetski efikasnim proizvodnim metodama.
Digitalizacija: Spoznajte i usvojite nove mogućnosti digitalne ere u pekarskoj industriji – od optimizacije procesa sa veštačkom inteligencijom do jačanja lojalnosti kupaca kroz nove kanale prodaje, digitalizacije kao puta u budućnost.
Rešenja po principu „ključ u ruke“: Doživite besprekornu efikasnost, poboljšano osiguranje kvaliteta i održivost dok ističemo kompletna rešenja koja obuhvataju ceo proizvodni lanac.
Upravljanje kvalitetom: Ostanite konkurentni i proizvodite po najvišim standardima. Saznajte više o higijenskim i senzornim smernicama koje obezbeđuju izuzetnu obradu hrane. U okviru sajamskog programa IBA 2023 organizuje se mnoštvo uzbudljivih događaja koji će vaše iskustvo učiniti nezaboravnim:
iba.FORUM – informativna stručna predavanja o temama koje utiču na industriju i koja vam omogućavaju da budete korak ispred ostalih.
iba.AKADEMIJA – pridružite se mnoštvu raznih kurseva pekarstva i otkrijte nove kulinarske užitke.
iba. SPEAKERS AREA – uključite se u diskusije koje pokreću na razmišljanje i obogatite svoje stručno znanje interdisciplinarnim pristupima i uvidima.
iba.START UP AREA – uronite u svet inovacija, razmenjujte ideje sa izlagačima i budite inspirisani revolucionarnim konceptima.
iba.OKTOBERFEST ŠATOR – završite dan uz ukus bavarske kulture, uživajući u tradicionalnim delikatesima i sveže točenim pivom. Živeli za nova prijateljstva!
iba.Takmičenja – učestvujte u raznim ceremonijama nagrada i pokažite svoj talenat donosiocima odluka iz ove industrije.
iba.Mladi talenti – pozivamo sve posvećene šegrte! Pridružite nam se od 21. do 31. oktobra 2023. na iba. BackStage danima mladih talenata. Ujedno se registrujte i za KONFERENCIJU EVROPSKE TORTILJE I SOMUNA – ne propustite inauguracioni Kongres udruženja industrije tortilje, koji se održava od 24. do 25. oktobra 2023. Povežite se sa stručnjacima iz preko 21 zemlje i istražite trenutno najnapredniji sektor pekarske industrije koji ubrzano raste. Zauzmite svoje mesto na ovogodišnjem sajmu IBA 2023! Obezbedite svoju ulaznicu već danas po specijalnim onlajn cenama i budite deo ovog izuzetnog događaja. Pridružite nam se u Minhenu da zajedno istražimo i doživimo budućnost pekarske i konditorske industrije.

magazin Pekar&Poslastičar br.46, avgust/septembar 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije događaji