Dragi članovi mlinarske, pekarske, poslastičarske i HORECA zajednice

Verovatno, baš kao i mi, osećate da se svet koji poznajemo promenio u veoma kratkom vremenskom periodu. 

Naša redakcija uviđa da se šira populacija trenutno suočava sa neviđenim teškoćama, a mlinari, pekari, poslastičari, čokolatijeri i ugostitelji u predstojećim mesecima treba da prevaziđu jedinstvene izazove.

Imajte na umu to da smo posvećeni održavanju veza u našoj industriji, kao i pružanju podrške našim klijentima i čitaocima kroz ovo teško vreme. Takođe, više nego ikada želimo da ispričamo vaše priče i da, koristeći našu platformu, osiguramo da će se vaši glasovi čuti, da će se videti vaš naporan rad i posvećenost.

Dok svi naporno rade na sprečavanju širenja zaraze virusom COVID-19 odlaganjem velikih radionica, konferencija i događaja, kao i primenjujući smernice o socijalnom distanciranju – ostati u vezi važnije je nego ikada.

Srećom, u poziciji smo da olakšamo suštinske linije komunikacije koje moraju postojati između osoba, dobavljača i klijenata, kako bi industrija mogla i dalje da napreduje. Pomoću našeg časopisa, naše Internet stranice i profila na društvenim mrežama, koji služe za komunikaciju sa tržištem, u snažnoj smo poziciji da podržimo našu industriju.

Prosledite link partnerima, prijateljima i kolegama kako bi i oni mogli da ostanu u dodiru sa mlinarskom, pekarskom, poslastičarskom i HORECA industrijom.

U pogledu ekonomskih izazova sa kojima se suočavamo uz borbu protiv virusa COVID-19, dugoročno gledano, priznajemo da ti izazovi jesu značajni, ali su i privremeni.

Kad bi nam to bilo dozvoljeno i moguće, svima bismo vam uputili veliki i snažan zagrljaj, ali raduje nas to što ćemo zajedno sa vama podržati našu industriju tokom narednih meseci da izađe iz ovog teškog perioda jača nego ikad.

Budite nam snažni, bezbedni i zdravi!

Redakcija časopisa “Pekar & Poslastičar”

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti