Kompanija Desing na najvećem sajmu konditorske industrije – ProSweets 2025

Domaća kompanija Desing, vodeći proizvođač osmotski dehidriranog voća, voćnih i krem preparacija za industriju sladoleda, mlečnih proizvoda, pekarskih i konditorskih proizvoda u Evropi, s ponosom je učestvovala na prestižnom sajmu ProSweets 2025, koji se održao od 2. do 5. februara 2025. godine u Kelnu, u Nemačkoj.

ProSweets, vodeći sajam konditorske industrije, i ove godine okupio je najznačajnije globalne proizvođače, distributere i stručnjake, pružajući platformu za predstavljanje inovacija i ključnih trendova u industriji. Na ovom prestižnom događaju, kompanija Desing predstavila je svoj bogat asortiman visokokvalitetnih proizvoda koji već decenijama postavljaju standarde u prehrambenoj industriji. „Učešće na sajmu ProSweets predstavljalo je ključnu priliku za našu kompaniju da pokažemo svoje inovacije i razmenimo ideje sa vodećim profesionalcima iz industrije. Ponosni smo što smo imali priliku da predstavimo naše proizvode, koji kombinuju vrhunski kvalitet, prirodne sastojke i održive proizvodne procese“, izjavio je Vojislav Nikolić, komercijalni direktor. Kompanija Desing na svom štandu (hala 10.1, štand H068-J069) istakla je: High Brix voćna i krem rešenja prilagođena potrebama klijenata u industriji konditorskih proizvoda, sa fokusom na inovativne ukuse i savremene formulacije.

Osmotski dehidrirano voće – prirodno sačuvanu teksturu voća, ukuse i boju za široku primenu u konditorskoj, pekarskoj i mlečnoj industriji. Održivu proizvodnju – rešenja koja kombinuju visoku efikasnost i minimalni uticaj na životnu sredinu. Proizvodi kompanije Desing prepoznati su po vrhunskom kvalitetu, inovativnim recepturama i prilagodljivosti potrebama klijenata, što ih čini nezaobilaznim partnerom u razvoju novih proizvoda na tržištu. Posetioci sajma imali su priliku da posete naš štand, isprobaju proizvode i upoznaju se sa najnovijim trendovima i rešenjima koje kompanija Desing donosi. Naši stručnjaci bili su dostupni za prezentacije i poslovne razgovore tokom celog trajanja sajma.

magazin Pekar&Poslastičar broj 55, februar/mart 2025

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti

Pekarstvo je strast

Martin De Poorter Hleb danas i sutra, zanatske u odnosu na industrijske pekare, sourdough kao izbor zdrave ishrane,...

Pročitaj