Pekar&Poslastičar

PIP karavan u Beogradu

U Beogradu je, u hotelu Tulip Inn, 18. oktobra održan peti PIP karavan. Ovom prilikom dr Olivera Šimurina iz Naučnog instituta za prehrambene tehnologije u Novom Sadu održala je predavanje o značaju poboljšivača bez „E“ brojeva, tehnolog Saša Tanović, rukovodilac tehnologije razvoja PIP Novi Sad govorio je o kvalitetu pšeničnog brašna roda 2019. godine, a o analizi tržišta pšenice, pričao je Žarko Galetin, agroekonomski analitičar. Nakon predavanja, gosti su imali priliku da degustiraju nove proizvode. Posebno interesovanje publike bilo je usmereno na PIP-ove proizvode iz grupe „clean label“, bez „E“ brojeva. Kompanija PIP jedna je od vodećih domaćih proizvođača poboljšivača i smeša za pekarsku i poslastičarsku industriju, koja u svom portfoliju ima oko 150 proizvoda i izvoz u osam država. 

Pekar&Poslastičar

Pekar&Poslastičar

Pekar&Poslastičar

Pekar&Poslastičar

Pekar&Poslastičar

Pekar&Poslastičar

Pogledaj i ostale članke iz kategorije događaji

Budi prvi među najboljima!

Počelo je prijavljivanje za IV „Pekarijadu” 2023. Kompanija Lesaffre Srbija organizuje četvrtu po redu „Pekarijadu” – nacionalno takmičenje...

Pročitaj

PIP Mlinarski dan 2022.

Kako bi pšenično brašno odgovaralo kvalitetu koji zahteva tržište pekarstva i poslastičarstva, potrebno je da određeni uslovi budu...

Pročitaj

Edukacija edukatora

Nastavnici RCK Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka u Chocolate Academy Belgrade Nastavnici i mentori poslastičarstva i kuvarstva, kao i...

Pročitaj