Tehnologije koje će oblikovati budućnost struke

Dan otvorenih vrata kompanije TIM ZIP u Beogradu, 16.5.2024.

Koliko je važno biti na pravom mestu u pravo vreme, uveriće nas predstojeći sajamski događaj koji na čak 2.000 kvadrata donosi pregled najnovijih evropskih trendova u pekarstvu i poslastičarstvu. Najveća regionalna izložba automatizovanih mašina i linija, Dan otvorenih vrata kompanije TIM ZIP, predstaviće niz savremenih tehnoloških dostignuća koja rešavaju goruće probleme današnjice – garantuju kvalitetnu i efikasnu proizvodnju velikih kapaciteta uz što manje fizičke radne snage. Popularni hangarski prostor u Luci Beograd, Stage 1, okupiće u četvrtak, 16.5.2024. od 9 do 17 sati čak 17 vodećih evropskih proizvođača mašina i linija za industriju pekarstva i poslastičarstva. Svoju ponudu opreme različitog stepena automatizacije za razne faze proizvodnje predstaviće kompanije AGRIFLEX, BAKON, BTF, DIOSNA, ELIN, FINES, FORTUNA, INSANE SOLUTIONS, JAC, LP GROUP, MILLENNIUM ENGINEERING, PFM, POLIN, RONDO, TRIMA, TURRI i WIESHEU.

Premijera prve u svetu automatske linije za savijanje bureka/pita – HERKULES, revolucionarnog rešenja stručnjaka firme INSANE SOLUTIONS iz Čačka razvijenog u saradnji sa stručnim timom kompanije TIM ZIP, a koje je s uspehom rešilo automatizaciju i poslednje operacije u proizvodnji bureka i pita, od posebnog je interesa za sve proizvođače ovih naširoko popularnih proizvoda. Osim fokusa na potpuno automatizovanu proizvodnju bureka, u okosnici događaja će se naći i prezentacije rada mašina i linija za lisnata testa, kao i za specijalne vrste hlebova sa visokim udelom vode, poput baguetta i ciabatta, zatim za duplo urolana peciva, a biće zanimljivo ispratiti i proizvodnju keksa, rezanje kolača i torti različitih dimenzija i oblika kao i proces pakovanja proizvoda.

Za vrhunski doživljaj ukusa pobrinuće se predstavnici šest nacionalnih Richemont klubova, kao i domaćin, tehnološka služba kompanije TIM ZIP. Na čak osam radnih jedinica najistaknutiji članovi Richemont klubova Belgije, Hrvatske, Italije, Luksemburga, Srbije i Španije proizvodiće svoje top proizvode neprikosnovenog kvaliteta i izgleda. Neke od svojih najtraženijih specijaliteta u „živoj“ proizvodnji predstaviće Pekara Centar, Pekara Denis, Pekara Vika i Skroz dobra pekara kao predstavnici Richemont kluba Srbija, kao i BreadClub, Ekos Cakes, Noel Bread&Deli i Pekarnica Zemljič, kao predstavnici Richemont kluba Hrvatska. U svetu koji se neprestano menja i evoluira, potreba za brzim, pouzdanim i kvalitetnim rešenjima nikada nije bila veća. Tržišna utakmica sve je dinamičnija, a ideje, inovacije i pravovremena reakcija na zahteve krajnjih potrošača igraju ključnu ulogu u promociji brendova i proizvoda.

Budite u pravo vreme na pravom mestu i osigurajte svoju poziciju među akterima koji umeju da prepoznaju ključan trenutak za prave poslovne odluke i ulaganje u dugoročno uspešnu budućnost.
Dobro došli!

magazin Pekar&Poslastičar broj 50, april/maj 2024.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije događaji