Tim Zip EXPO 2022 Program Arena Zagreb, 27. – 28. 04. 2022.

SREDA, 27.04.2022.
Vreme Program Mesto održavanja
09,00 Expo otvara vrata
09,15 Živa proizvodnja-celodnevno svih 7 show pekara
09,30 Prezentacija linije za grisine Elin-štand br.1
10,00 Simpozijum: Budućnosti hleba i pekarstva Richemont forum
10,30 Prezentacija linije Smartline Rondo- štand br.25
11,30 Prezentacija linije Profline Fortuna- štand br.32
12,30 Prezentacija laminatora Compas Rondo- štand br.25
13,00 Predstavljanje nove Tim Zip knjige Richemont forum
“Kruh – prilika za pekarstvo”
13,30 Prezentacija linije za grisine Elin-štand br.1
14,30 Prezentacija linije Smartline Rondo- štand br.25
15,30 Prezentacija linije Profline Fortuna- štand br.32
17,00 Kraj prvog Expo dana Arena Zagreb

ČETVRTAK, 28. 04. 2022.
Vreme Program Mesto održavanja
09,00 Expo otvara vrata
09,15 Živa proizvodnja-celodnevno svih 7 show pekara
09,30 Prezentacija linije za grisine Elin-štand br.1
10,00 Simpozijum: Budućnosti hleba i pekarstva Richemont forum
10,30 Prezentacija linije Smartline Rondo- štand br.25
11,30 Prezentacija linije Profline Fortuna- štand br.32
12,30 Prezentacija laminatora Compas Rondo- štand br.25
13,00 Završetak Simpozija: Budućnost kruha Richemont forum
13,30 Prezentacija linije za grisine Elin-štand br.1
14,00 Dodela nagrada zlatne ruke Richemont forum
14,30 Prezentacija linije Smartline Rondo- štand br.25
15,30 Prezentacija linije Profline Fortuna- štand br.32
17,00 Završetak sajma EXPO 2022 Arena Zagreb

Pogledaj i ostale članke iz kategorije događaji

Budi prvi među najboljima!

Počelo je prijavljivanje za IV „Pekarijadu” 2023. Kompanija Lesaffre Srbija organizuje četvrtu po redu „Pekarijadu” – nacionalno takmičenje...

Pročitaj

PIP Mlinarski dan 2022.

Kako bi pšenično brašno odgovaralo kvalitetu koji zahteva tržište pekarstva i poslastičarstva, potrebno je da određeni uslovi budu...

Pročitaj

Edukacija edukatora

Nastavnici RCK Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka u Chocolate Academy Belgrade Nastavnici i mentori poslastičarstva i kuvarstva, kao i...

Pročitaj