„CECINA TO GO”, SUBOTICA

U septembru ove godine, poslastičarnica „Vremeplov” iz Subotice je kreirala novi brend „Cecina to go” i predstavila ga sugrađanima na adresi Beogradski put 118.  Koncept je zamišljen kao kombinacija kupovine torti, kolača, sladoleda, sitnih kolača, slanih i slatkih kiflica „za poneti”, kao i samoposluživanja u vidu poručivanja za pultom, te mogućnosti degustacije u komfornom ambijentu modernog i toplog dizajna Cecine poslastičarnice.

Priredila: Jasna Žarković, magazin Pekar&Poslastičar broj 41, oktobar/novembar 2022.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije predstavljamo

Panier de roquette

Sastojci (u odnosu na brašno 100%Brašno 100%So 1,8%Aditiv 0,5%Šećer 12%Maslac 12%Kvasac 4%Mleko 30%Hladna voda ili led 25% Priprema:Mešenje...

Pročitaj