Dobre vibracije SU STIGLE!

Oktobar 2022. – Natural Vibes je nova Dr. Oetker linija proizvoda bez dodatog šećera, koju čine organski kakao prah, ovsene pahuljice, mafini i ovsene kaše. Ljubitelje čokoladnih draži obradovaće Natural Vibes organski kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca. Idealan je za pripremu deserata ili kao ukusan napitak. Natural Vibes organski kakao prah je prirodno bogat vlaknima i proteinima, i ozvaničen je međunarodnim sertifikatom „Rainforest alliance“ kao proizvod nastao kroz napor za očuvanjem životne sredine i prava ljudi.

Dr. Oetker Natural Vibes Ovsene pahuljice, prirodno su bogate vlaknima i odličan su izvor proteina. Postoji pakovanje Classic
od 250 g i Big pack 750 g. Natural Vibes mafini i Natural Vibes mafini sa jabukom i cimetom osvajaju ukusom, ali i činjenicom da su bez dodatog šećera. Sadrže inulin, minimum 33% pahuljica od celog zrna ovsa i četiri vrste brašna – pirinčano, pšenično, ječmeno i integralno raženo. Natural Vibes ovsene kaše su prepune vrednih sastojaka koji daju vitalnost i dobru energiju za ceo dan, kroz primamljive ukuse crvenog voća, čokolade i maline, jabuke, suvog grožđa i cimeta. Prirodno su bogate vlaknima, sa prirodnim aromama i inulinom. Pogodne su za vegane i tokom posta. Dr. Oetker je partner u nacionalnoj kampanji „Teži ravnoteži”, u promovisanju zdravih stilova života i prevenciji gojaznosti, sa ciljem da pokrene pozitivne promene u stilu života građana i ukaže na važnost pronalaženja balansa u svim segmentima života.

magazin Pekar&Poslastičar broj 41, oktobar/novembar 2022.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije novi proizvodi