Drive cafe

Mesto za ,,najukusniji“ predah tokom putovanja

Poznato je da benzinske stanice odavno nisu samo mesto za točenje goriva već i mnogo više. A to ,,nešto više“ uključuje mnogobrojne opcije koje imaju za cilj da obogate potrošačko iskustvo. Drugirn recima, benzinske stanice kreiraju koncept prema kome je više usluga dostupno na jednom mestu. Upravo jedan takav koncept satkan je u brendu Drive Cafe restorana koji su deo NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica. U okviru Drive Cafe-a posetioci kratak predah tokom vožnje mogu da iskoriste da se osveže uz veliki izbor toplih i hladnih napitaka, šoljicu vrhunskog italijanskog espresa, uz zalogaj sveže pripremljenog sendviča kao i uz mnoge druge proizvode koji čine bogatu ponudu na NIS-ovim pumpama sirom Srbije.

Dobro dosli u najveci Coffee Shop u Srbiji
Drive Cafe restorani sa više od 300 lokacija u Srbiji ponosno nose titulu najvećeg coffee shop-a u našoj zemlji. U okviru Drive Cafe-a svi posetioci NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica mogu da uživaju u Drive Cafe kafi, premijum blendu kafe izvrsnog kvaliteta koja vodi poreklo iz najstarije italijanske pžionice.
,,Drive Cafe kafa je proizvod na koji smo posebno ponosni, a najviše zbog činjenice da je ova mesavina izabrana upravo od strane samih potrošača. Naime, današnji Drive Cafe espreso koji svakodnevno osvaja ljubitelje kafe, potvrđen je na blind testu, odnosno na degustaciji zatvorenih očiju, čiji su izabranici probali čak 32 različita blenda čuvenih pržionica kafe i izabrali upravo kombinaciju koja je danas dostupna na našim benzinskim stanicama. Samo tokom prosle godine ,,popijeno“ je više od 5 miliona šoljica Drive Cafe kafe, a izuzetno nam je drago da je osvojila srca i potrošača koji nisu u ulozi vozača, pa tako dobro poznatu Drive Cafe čašu mozete da vidite van benzinskih stanica – kod mama dok šetaju decu parkom, na šetalištu, u gradskom prevozu i u sličnim situacijama“, objašnjava naš sagovornik, Branislav Ostojić, rukovodilac Službe za upravljanje restoranirna i kafeima u kompaniji NIS.

Kada je svaki zalogaj – doživljaj za sebe
Uz vrhunsku kafu, kao i bogati izbor toplih i hladnih napitaka, ,,slasno“ osveženje očekuje posetioce uz svaki zalogaj svežeg francuskog peciva:
,,U svakorn trenutku na našim benzinskim stanicama potrošaci mogu da uživaju u različitim francuskim pecivima visokog kvaliteta sa 24% putera. Moj lični izbor su krofne sa belgijskom cokoladom, nezaobilazni čoko-kroasan, kao i puž sa kremom i suvim grožđem vrhunskog ukusa. Svakako, tu su i druge vrste peciva za svačiji ukus“, kaze Branislav.

Ukusni i uvek sveže pripremljeni sendviči čine poseban deo gastronomske ponude na benzinskim stanicama NIS-a. Na NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnim objektima potrošači rmogu pronaći dve vrste sendviča, pakovane i sveze pripremljene sendviče:
,,Nasi sendviči se prave od pažljivo biranih sastojaka vrhunskog kvaliteta. Ono sto bismo naglasili jeste da smo za naše potrošače pripremili bogat izbor sendviča – od tost do baget sendviča, u raznovrsnim kombinacijama i za svačiji ukus. Tu su i naši već dobro poznati Drive Cafe burgeri koje pripremamo od 100% junećeg mesa, kao i Drive Cafe hot-dog, u čijoj osnovi je tradicionalna svedska receptura sa 71 % junećeg mesa. Ono što je sigurno jeste da koji god Drive Cafe proizvod odaberu, potrošači u svakom trenutku mogu da računaju na proveren i vrhunski kvalitet;’ zaključuje Branislav.
U NIS-u dodaju da će, prateći potrebe svojih potrošača, nastaviti da ulažu u unapređenje korisničkog iskustva, tako da u narednom periodu potrošače očekuju ,,novi ukusni“ zalogaji, na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

magazin Pekar&Poslastičar broj 42, decembar/januar 2022/2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije predstavljamo