Hibridna peć za pripremu hrane

WIESHEU je kao proizvođač pekarskih peći odavno prisutan na našem tržištu i u celom regionu. Od pre par godina, deo WIESHEU grupacije je i ATOLLSPEED, poznati i priznati proizvođač „brzih peći” ili kao što ih u poslednje vreme nazivaju „hibridnih peći”. Hibridnih zbog toga što kao i hibridna vozila koja rade na principu različitih izvora energije i ATOLLSPEED peći u svom radu koriste više različitih energetskih, toplotnih izvora kako bi omogućile pripremu najkvalitetnijih i najukusnijih snekova, sendviča i svih ostalih vrsta jela. Uvesti potpuno nov proizvod na tržište je izazov koji smo rado prihvatili i kroz našu prodajnu mrežu u regionu i ponudili svim našim postojećim i novim kupcima i poslovnim partnerima. Na tržištu Srbije, Atollspeed je prisutan već više od godinu dana i to kroz poznati i priznati lanac „KAFETERIJA & LOVE & BRANDS”. U velikom broju svojih objekata na teritoriji cele Srbije, „Kafeterija” koristi ATOLLSPEED pećnice za pripremu svih vrsta snekova iz njihove ponude, kako slanih tako i slatkih. Danas vam predstavljamo Nikolu Rosića, šefa gastro sektora u „Kafeteriji” i sa njim ćemo porazgovarati o iskustvima i zapažanjima u dosadašnjem radu sa ATOLLSPEED pećima.

A&W: Kako ste došli na ideju da bi vam ovakav tip peći trebao u radu?
Nikola: Prateći liniju razvoja naše firme i izvorni princip da želimo da svim našim gostima i kupcima ponudimo uvek nešto novo, drugačije i bolje, uvrstili smo u ponudu, pored svih vrsta kafe i pića i razne sendviče, snekove, salate i ostala jela. U početku su to bili pripremljeni, hladni proizvodi koje smo takve i prodavali. Kada smo stupili u kontakt sa predstavnikom ATOLLSPEED-a, nakon početnih razmena informacija o mogućnostima hibridniih peći, rešili smo da napravimo još jedan korak u poboljšanju naše ponude i odlučili da isprobamo jednu ATOLLSPEED hibridnu peć u našem objektu.

A&W: Sada, nakon više od godinu dana, koristite veliki broj ATOLLSPEED peći u vašim objektima. Šta biste izdvojili kao osnovne prednosti i mogućnosti ATOLLSPEED pećnica?
Nikola: Naši proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih i uvek svežih sastojaka pa se mogu konzumirati i hladni i topli. Naravno, veliki broj potrošača preferira topli proizvod a upravo tu je ATOLLSPEED pokazao sve svoje prednosti u odnosu na do sada poznate načine pripreme i služenja istih. Zahvaljujući velikim mogućnostima u radu pećnice, možemo pripremiti svaki proizvod na željeni način i to tako da dodatno istaknemo sve njegove kvalitete i ukuse. Sama pećnica zauzima jako malo prostora, može se instalirati i koristiti u svakom prostoru, izuzetno je jednostavna za rukovanje i održavanje. Energetski je efikasnija od svih ostalih do sada korišćenih aparata (tosteri, grilovi, etažne pećnice i ostalo) i nije joj potrebna nikakva dodatna ventilacija u prostoru zahvaljujući katalitičkom filteru koji je ugrađen u ATOLLSPEED peć. Pripremljeni proizvodi zadržavaju svoj volumen i svežinu a čak tri različite vrste emitovanja toplotne energije omogućavaju da svaki pojedinačni proizvod bude drugačije tretiran i samim tim postignemo krajnji cilj, a to je zadovoljstvo svih koji te proizvode konzumiraju.

A&W: Na kraju, da li mislite da proizvod kao što je ATOLLSPEED ima budućnost na našem tržištu?
Nikola: Korisnici i kupci naših proizvoda prepoznaju dodatni kvalitet koji im nudimo zahvaljujuću ATOLLSPEED pećnicama i siguran sam da je to proizvod koji će obeležiti budućnost u pripremi hrane i u našem regionu. Zahvaljujemo Nikoli Rosiću iz „Kafeterije” a svima ostalima koji su zaintresovani za ATOLLSPEED pećnice njihovu mogućnost primene više informacija na adresi našeg šou ruma u Beogradu, firma Techno Pek Servis illi direktno kontaktirajući našeg regionalnog predstavnika:

Boban Mihajlović
Internacionalni menadžer prodaje Wiesheu & Atollspeed
Mobilni: +38163550150
E-mail: Boban.Mihajlovic@Wiesheu.de

Show Room Wiesheu & Atollspeed Stojan Durlević
Mobilni: +381 63 243 172
office@technopekservis.rs
www.technopekservis.rs

Pogledaj i ostale članke iz kategorije oprema