Pinsa romana – Umetnost pravljenja italijanskog testa

Inspirisana Italijom i tradicijom porodice Di Marco, fokača – pinsa romana izrađuje se od idealne mešavine pšeničnog i sojinog brašna, pirinča i matičnog testa, sa malo masti, tipičnog ovalnog oblika, pinsa romana je jedinstvenog ukusa, hrskava spolja, meka iznutra i veoma lagana. Revolucija u svetu pice. Eksplozija ukusa koja će razgaliti vaša nepca. Pinsa romana (35×230 gr.)

magazin Pekar&Poslastičar broj 47, oktobar/novembar 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije novi proizvodi

Recpt – Choco dust

Sastojci KoraIrca brownies choc……………….100gPuter…………………………………………30gVoda…………………………………………25g Namelaka (a)Reno concerto dark 52%………190gLilly netro……………………………….20gMleko………………………………………90gCaselle pavlaka……………………..120g Namelaka (b) Reno concerto dark 52%………190gLilly netro……………………………….20gMleko………………………………………90gCaselle...

Pročitaj