Sirni namazi zaštitni brend Mlekare Šabac

Mlekara Šabac jedna je od vodećih mlekara koja svoje proizvode decenijama pažljivo kreira, kako bi odgovorila na potrebe profesionalnih kupaca ali i ostalih potrošača koji u svom domu žele da konzumiraju mlečne proizvode. Na tržištu mleka
i mlečnih proizvoda, Mlekara Šabac prepoznata je kao kompanija koja u svom portfoliju pored belih mekih sireva i kiselo-mlečnog programa, ima i širok izbor sirnih namaza, pripremljenih od visokokvalitetnog mleka sa porodičnih farmi.

Sirko, Sirko urnebes, Sirko povrće, A la kajmak i A la krem prvi su izbor potrošača, ali i profesionalnih kuvara decenijama unazad. Sve ove namaze karakteriše proizvodnja koja se odvija savremenim tehnološkim postupkom i bazirana je na domaćem mleku. Namazi Mlekare Šabac mogu biti „klasični”, kao što su Sirko, A la kajmak i A la krem, dok se u ostale mlečne namaze dodaju začinsko bilje, pikantna ljuta paprika ili krastavac. Odnedavno je na tržištu Srbije lansiran još jedan sirni namaz pod nazivom Topolino. Ovaj topljeni sir za mazanje, na bazi belog sira od domaćeg mleka, koji mu daje autentičan ukus i jedinstvenu aromu bukvalno se topi pri razmazivanju.

Topolino je dobar za sos, još bolji za mazanje, a najbolji za bruskete i sendviče, jer će vas oduševiti svojom glatkom teksturom koja se lako sjedinjuje i razmazuje, za koji god recept da se odlučite. Bilo da je reč o kanapeima, glavnom jelu ili pak dezertima, sirni namazi idealni su dodatak za savršeni kulinarski specijalitet. Klasični sirni namazi pokazali su se odličnim za pripremu glavnih jela sa sirnim punjenjem, kao što su piletina ili rolnice od plavog patlidžana sa
A la kajmakom. Sa druge strane, kada je priprema dezerata u pitanju, odlična zamena za posebnu vrstu sira koji je nezaobilazan sastojak čuvene italijanske poslastice tiramisu, jeste još jedan proizvod Mlekare Šabac – A la krem. Sa svojim neutralnim ukusom i izrazito kremastom strukturom, A la krem je prosto savršen za poslastice poput tarta, čizkejka i ostalih torti i kolača sa voćem, sa kojim je zagarantovan potpuni efekat pravog gastronomskog užitka.

Kao kompanija sa tradicijom dugom skoro čitav vek, Mlekara Šabac svoje poslovanje temelji na bliskoj saradnji i podršci svojih partnera, od kojih je nagrađena višegodišnjim poverenjem. Izborom kvalitetnih sirovina, kontrolom kvaliteta i najvišim svetskim standardima u proizvodnji hrane, ova kompanija nastoji da svim svojim potrošačima ponudi provereno najbolje i visokokvalitetne proizvode, autentičnog ukusa. Sa namerom da olakša poslovanje svojim profesionalnim kupcima iz sveta ugostiteljstva, Mlekara Šabac u svojoj ponudi sadrži različitu gramažu proizvoda, kao što je slučaj sa A la kremom, koji se može nabaviti u pakovanjima od 250 g ali i 2 kg.

magazin Pekar&Poslastičar broj 45, jun/jul 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR