O nama

Mi smo poslovni magazin za mlinarsku, pekarsku i poslastičarsku industriju i HoReCa sektor. Želja nam je da vas informišemo o novim trendovima i proizvodima, zakonskoj regulativi, da pomognemo korisnim savetima, da edukujemo, podelimo znanje i dobre poslovne primere, da povežemo sve segmente tržišta – naše poslastičare, pekare, konditore, mlinare i vodeničare, HoReCa sektor i proizvođače i distributere opreme i sirovina i druge bitne aktere na ovom tržištu koje se ubrzano razvija i menja.

Oslonjeni na pozitivne reakcije i sugestije naših čitalaca želimo da rastemo zajedno, da budemo prostor za razmenu najboljih ideja i iskustava, da pokažemo da Srbija ima uspešne preduzetnike, vrhunske stručnjake i edukatore, kreativne pekare i poslastičare.

Sigurni smo da zajedno možemo pokrenuti nove ideje, inicijative, edukacije, možete nam se obratiti pitanjima ili nam poslati informacije koje želite da podelite sa drugima preko našeg magazina ili veb portala.

Pekar&Poslastičar je medij otvoren i za širi krug zainteresovanih korisnika koji pripadaju povezanim industrijama (prehrambena, industrija mesa, mleka, začina, opreme za pakovanja itd.) i uslužnim delatnostima ( dostavna vozila, osiguranja, banke, lizing kuće itd.).

Štampano izdanje Pekara&Poslastičara izlazi 6 puta godišnje, distribuira se putem Pošta Srbije besplatno za ciljnu grupu (pekari, poslastičari, mlinari, ketering kuće, HoReCa kanal, category menagement u trgovačkim sistemima, obrazovne institucije). Ako ste zainteresovani da primate štampano izdanje našeg magazina i newsletter pišite nam.

View page in English
About Us

Naši klijenti

pekar-logo-parge