Zamišljate li miris svežeg zrelog paradajza pod toplim italijanskim suncem, dok lagani povetarac nosi note mediteranskog začina? Upravo taj osećaj prenosi Ciao paradajz pelat (CMDO) – pažljivo pripremljen proizvod od odabranih, zdravih i potpuno zrelih plodova. Svaki paradajz se bere u trenutku savršene zrelosti i obrađuje u najkraćem mogućem roku, kako bi se sačuvali intenzivna boja, prirodna aroma i pun ukus. Rezultat je proizvod koji unosi duh Italije u svako jelo.
Bilo da pripremate bogate sosove za testeninu, sočne pice, variva ili kreativne priloge i jela od povrća i mesa, Ciao pelat daje svakom jelu posebnu dubinu ukusa. Njegova prirodna slatkoća i blaga kiselost čine ga idealnim partnerom za začine i dodatke po vašem izboru, a njegova svestranost omogućava upotrebu direktno iz konzerve ili nakon termičke obrade. Svaki zalogaj nosi toplinu Mediterana, baš kao da ste na jednoj od italijanskih tržnica gde miris paradajza ispunjava svaki kutak. Na domaćem tržištu Ciao paradajz pelat dostupan je zahvaljujući kompaniji Silbo, koja brine o kvalitetu i sigurnosti proizvoda, omogućavajući da autentičan italijanski ukus stigne do svakog stola.


magazin Pekar&Poslastičar broj 59, oktobar/novembar 2025.
 