30 godina PIP-a

Kompanija PIP osnovana je 19. avgusta 1992. godine sa idejom da se stvori prepoznatljiv brend i ravnopravno članstvo među najznačajnijim kompanijama u oblasti pekarske industrije.
Politika kvaliteta kompanije PIP ogleda se u apsolutnoj usredsređenosti na korisnika – kupca, što obezbeđujemo kroz proces prepoznavanja potreba, utvrđivanja zahteva korisnika i ispunjenja postavljenih ciljeva. Stvaranjem visokokvalitetnih prepoznatljivih proizvoda koji ispunjavaju zahteve i potrebe korisnika, usavršavajući proizvode, procese i zaposlene, učestvujemo i doprinosimo podizanju nivoa opšteg kvaliteta života u našem društvu. Danas, kompanija PIP, sa preko 2000 zadovoljnih korisnika, lider je u proizvodnji poboljšivača i smeša za pekarsku industriju u Srbiji i regionu. Naše proizvode izvozimo u BiH, Crnu Goru, Makedoniju, Mađarsku, Rumuniju, Sloveniju i Hrvatsku.

U ponudi imamo preko 150 proizvoda namenjenih za pekarsku i poslastičarsku industriju, koji su podeljeni u sledeće kategorije:

U Čeneju smo izgradili moderan DEMO-CENTAR sa najsavremenijom pekarskom opremom za mešanje, obradu i pečenje svih vrsta pekarskih proizvoda. U sklopu centra nalazi se savremena farinološka laboratorija za ispitivanje kvaliteta ulaznih sirovina
i kvaliteta gotovih proizvoda, kao i sala za predavanja opremljena za audiovizuelnu prezentaciju. Na jednom mestu spajamo tradiciju, dugogodišnja iskustva, nove tehnologije i trendove. Kompanija PIP funkcioniše na principima koji su bazirani na integrisanom sistemu upravljanja kvalitetom: ISO 9001, HACCP, IFS i HALAL.
U skladu sa strategijom razvoja i usvojenim master planom do 2030. godine, kompanija PIP je otvorila firmu ćerku PIP Adriatic u Sloveniji, sa željom da se sa našim potvrđenim kvalitetom proizvoda i usluga približimo postojećim i potencijalnim korisnicima na tržištu EU.
Kompanija PIP ove godine obeležava jubilarnih 30 godina od osnivanja. Ovim putem se zahvaljujemo svima na 30 godina Posvećenosti i Poverenja.

magazin Pekar&Poslastičar broj 37, februar/mart 2022.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR