„Bread club” Zagreb u Novoj godini u novom pogonu

Nakon vredne i uspešne tri godine postojanja, „Bread club” Zagreb uselio se sredinom novembra u novi pogon od 850 m2. Malo je reći zasluženo, jer samo oni znaju koliko je truda uloženo u razvoj njihovog koncepta, o kome smo pisali u prošlom broju magazina (str. 58-61).
Tim koji predvode Anamarija Palić, Zrinka Zajec, Darko Kušić i Andrija Pernar nastavlja da širi „sourdough” magiju, sada u mnogo udobnijim uslovima rada, uz pomoć najsavremenijih mašina, ali i dalje verni ručnoj završnoj obradi testa jer je, kako kažu, to suština njihovog koncepta. Čestitamo i želimo da u Novoj godini u novom pogonu izmaštaju i ostvare nove „sourdough” kreacije i obogate asortiman, na radost vernih pratilaca njihovog brenda.

magazin Pekar&Poslastičar broj 42, decembar/januar 2022/2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti

Iskustva kupaca

Boško Prpa, Brake4cake Bački Jarak„Pre nabavke temperirke, kolače smo pravili i ukrašavali ručno. Svaki kolač umakali smo u...

Pročitaj