Dr. Oetker proizvodi neizostavni sastojci u poslastičarstvu i pekarstvu

Kada se bavite ugostiteljskim poslom, zadovoljstvo gostiju je na prvom mestu. Gosti se vraćaju pre svega zbog kvaliteta; zato je važno nuditi im ono najbolje i to u kontinuitetu. Sastojci prave razliku i zbog toga je Dr. Oetker uvek prvi izbor vlasnika hotela, restorana i poslastičarnica. Neprevaziđeni kvalitet Dr. Oetker proizvoda je na raspolaganju i u „professional“ pakovanjima od 500g i to proizvodi: prašak za pecivo, vanilin šećer, beli mleveni želatin, gustin, kakao prah i puding sa ukusom vanile. „Professional“ pakovanja doprinose praktičnijoj i lakšoj upotrebi tako da odgovaraju potrebama velikog broja gostiju i kupaca.

Slatko i slano testo
Dr. Oetker original backin prašak za pecivo garantuje sigurnost uspevanja već više od 100 godina. 1891. godine je dr August Etker (August Oetker) time stvorio jedan od prvih brend artikala. Original Backin brine o tome da testo za peciva bude rastresito, a jedna kesica je dovoljna za pripremu testa od 500 g brašna. Dr. Oetker suvi pekarski kvasac je idealan za slatka ili slana kvasna peciva svih vrsta. Ne zahteva posebne uslove čuvanja, garantuje uspevanje i brine da testo bude kvasno-rastresito. Dr. Oetker suvi pekarski kvasac ne traži dodatno vreme da bi se aktivirao, dodaje se direktno u brašno. Sadržaj kesice je dovoljan za pripremu testa od 500 g brašna.

Bogatstvo ukusa
Pored standardnog vanilin šećera, ne zaboravite ni Dr. Oetker burbon vanilin šećer. Aroma vanile dodatno obogaćuje ukus poslastica, a pored šećera, dostupna je i u bočici. U takvoj, praktičnoj ambalaži je i aroma ruma, za sladokusce koji preferiraju ukus ovog pića.

Izbalansirano i ukusno
Tradicionalna i prepoznatljiva ponuda je ono što stvara lojalne konzumente, ali ugostitelji moraju da prate njihove navike i potrebe, kako bi mogli da se ujedno prilagođavaju trendovima. Odavno je poznato da desert ne mora da sadrži veliku količinu šećera da bi bio ukusan. Naprotiv. Dr. Oetker vanilin sweet zero savršen je izbor za sve deserte bez šećera, a njih je sve više u ugostiteljskoj ponudi. Važno je naglasiti da vanilin sweet zero sadrži nula kalorija.

Želatinasta fantazija
Neizostavni dodatak u poslastičarstvu je želatin. Koristi se u pripremi kremastih torti na bazi pavlake i različitih kremova i filova.

Doza kreativnosti
Nekima je najlepši deo pripreme torti dekorisanje, jer iziskuje kreativnost, ali i spretnost, jer se vizuelni momenat izuzetno ceni. Dr. Oetker u svom asortimanu ima šarene i kakao mrvice, srebrne perle, srca i zvezdice.

magazin Pekar&Poslastičar broj 42, decembar/januar 2022/2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR