Predstavljena širom sveta tokom 2021. godine, nova čokolada kompanije Cacao Barry – Evocao WholeFruit – osvojila je nagradu za najbolji zanatski proizvod na svetskom takmičenju inovacija u hrani. Kombinaciju pikantnog voćnog ukusa razvilo je 30 vrhunskih kuvara i poslastičara iz celog sveta. Njihova saradnja dovela je do Evocao čokolade koja zadovoljava kupce koji brinu o svom zdravlju. Napravljena je od 100% čistog kakaoa, bez dodatih rafinisanih šećera, lecitina ili vanile. Kompanija Cacao Barry sarađuje sa Cabosse Naturals koji koriste pulpu i koru mahune kakaoa i tako koristi 100 odsto čiste sastojke ove biljke. Globalni stručnjak za kakao blisko sarađuje sa lokalnim poljoprivrednim zajednicama kako bi obezbedio najkvalitetnije voće i ograničio vreme između berbe i obrade pulpe na najviše pet sati.
Iz kategorije Vesti
Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti
Iskustva kupaca
Boško Prpa, Brake4cake Bački Jarak„Pre nabavke temperirke, kolače smo pravili i ukrašavali ručno. Svaki kolač umakali smo u...
PročitajRezani hleb – kategorija koja ne gubi pop...
Kako je tost hleb zadržao visoku poziciju na listi potrošača, i dalje je popularan, a prošlo je četiri...
PročitajMasterklas u pravljenju bureka na Kalemegdanu
Ovogodišnji Balkan food fest, najveći regionalni festival balkanske kuhinje, koji je održan na Kalemegdanu, okupio je najveće majstore...
PročitajCallebaut je predstavio Ruby čokoladu RB2: drug...
Beograd, 03. oktobar, 2024 – Švajcarska kompanija Barry Callebaut, vodeći svetski proizvođač visokokvalitetnih proizvoda od čokolade i kakaoa...
Pročitaj