Laboro.io revolucionarna platforma za zapošljavanje

Jednostavnost, fleksibilnost i brzina: otkrijte kako Laboro.io platforma pomaže poslodavcima u uslužnim delatnostima da se povežu sa kvalifikovanim kandidatima.

Izazovi pronalaženja i zapošljavanja kvalifikovanog osoblja, od kojeg zavisi uspeh vaše pekare ili poslastičarnice, nikada nisu bili veći što potvrđuju flajeri „Tražimo radnike” izloženi na mnogobrojnim vratima ugostiteljskih i trgovačkih objekata. Povećana potražnja za radnicima i konkurencija među poslodavcima velikom brzinom uspostavlja nova pravila igre pri samom procesu zapošljavanja.

Pobednici ove igre su preduzetnici i poslodavci koji su spremni da, uz pomoć savremene tehnologije i alatki, zamene maratonski i
arhaični proces zapošljavanja sa pojednostavljenim i bržim pristupom. Jedna od tih alatki je i Laboro.io, revolucionarna platforma za zapošljavanje, nedavno lansirana u regionu. Kreatori su je specifično razvili imajući u vidu jedinstvene potrebe i izazove profesionalaca u uslužnim delatnostima, uključujući pekare i poslastičare, a sa ciljem da transformišu proces regrutacije, i za poslodavce i za kandidate. Laboro.io platforma koristi moćni algoritam, intuitivni interfejs i napredne funkcije, kao što su razmena direktnih poruka unutar aplikacije, audio i video intervjui, sofisticirani filteri za pretragu kandidata i poslova, i mnoge druge.

Kako Laboro.io platforma može da poboljša vaš uspeh u zapošljavanju? Vreme je novac. Labor o vam pomaže da ih uštedite
Poslodavci često utroše veliki deo svog radnog vremena na pregledanje i sortiranje pristiglih prijava, tačnije 13 sati nedeljno i to za samo jednu otvorenu poziciju. Laboro algoritam značajno olakšava taj proces i umesto vas kvalifikuje i rangira kandidate. Direktne poruke unutar aplikacije vam omogućavaju brži kontakt sa visoko ocenjenim kandidatima, čije kvalifikacije i interesovanja odgovaraju zahtevima radnog mesta, dok vam video intervjui pomažu da brže uočite kandidate visokog potencijala.
Pristupite široj bazi potencijalnih kandidata 95% kandidata koristi mobilne telefone za pretragu oglasa za posao i prijavu. Samo 65% kandidata poseduje računare. Laboro.io platforma je zbog toga posebno prilagođena za lako korišćenje na mobilnim telefonima i omogućava vam da se predstavite većem broju kandidata koji se u današnje vreme prijavljuju na oglase u pokretu.

Zaposlite u hodu
Nije tajna da poslodavci u pekarskoj i poslastičarskoj industriji svakodnevno žongliraju mnogim obavezama, među kojima je i zapošljavanje. Laboro.io vam nudi potpunu fleksibilnost i omogućava vam da uklopite zapošljavanje u raspored sa ostalim obavezama. Uz pomoć Laboro generatora oglasa, postavite atraktivne oglase u bilo koje doba dana (ili noći), za samo nekoliko minuta. Zakažite video intervjue sa kandidatima onda kada vama to odgovara i obavite video razgovor sa bilo koje lokacije. Ojačajte svoj brend kroz pozitivno iskustvo kandidata Reputacija poslodavaca kao i iskustvo koje kandidati steknu u toku konkurisanja za posao imaju veliki uticaj na njihovu odluku da prihvate (ili ne) ponudu za posao. Laboro.io vam omogućava da samostalno, jednostavno i brzo kreirate atraktivne brendirane oglase i predstavite svoju jedinstvenu kulturu, vrednosti i pogodnosti koje nudite u svakom objavljenom oglasu kroz fotografije i dodatni tekst. Istovremeno, Laboro.io kandidatima nudi lak i jednostavan način prijave na oglase, direktnu komunikaciju sa poslodavcima, koja uključuje automatizovana obaveštenja tokom celokupnog procesa, i time unapređuje iskustvo kandidata tokom konkurisanja. Laboro.io platforma je trenutno dostupna svim novim korisnicima 60 dana potpuno besplatno, bez ugovora i bez informacije o platnoj kartici. Kreiranje korisničkog naloga i profila je lako, brzo i zabavno i ne zahteva preuzimanje mobilne aplikacije. Posetite laboro.io/sr/poslodavac i objavite oglase za otvorene pozicije i privucite kvalifikovane kandidate.

Više o kompaniji
Laboro Inc., kompaniju, registrovanu u SAD, osnovala su tri iskusna biznis eksperta, od kojih dve osnivačice potiču iz regiona. Primenjujući bogato iskustvo u oblasti tehnologije, marketinga i razvoja tržišta, stečeno u vodećim globalnim kompanijama, kao što su Amazon, Unilever, MetLife, Merck, Tarkett, suosnivači su kreirali Laboro.io veb-aplikaciju sa ciljem da kroz savremenu tehnologiju pomognu profesionalcima u uslužnim delatnostima, za koje u ovom trenutku ne postoji adekvatno rešenje za brz i pojednostavljen proces zapošljavanja.

magazin Pekar&Poslastičar br.46, avgust/septembar 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR