Poslovna saradnja PIP Food Group – Uniferm

Sa ciljem unapređenja kvaliteta naše ponude, kompanija PIP Food Group započela je poslovno stratesku saradnju sa renomiranim nemačkim proizvođačem pekarskog kvasca i ostalih sirovina za pekarstvo – Uniferm, za tržišta Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije. Sa preko tri veka tradicije, Uniferm stoji kao sinonim za vrhunski kvalitet i inovaciju od 1737. godine. Svezi pekarski kvasci Aktiva i Ecoferm su deo naše ponude i od početka februara ove godine su dostupni svim kupcima. Na ovaj način, našim postojećim i potencijal­nim kupcima smo obezbedili visokokvalitetan kvasac koji je prošao kroz tri veka pažljivog usavršavanja.

Aktiva i Ecoferm kvasci su sinonim za ujednačen kvalitet, visoku aktiv­nost i stabilnu fermentaciju. Ovi kvasci obezbeđuju pouzdanost u celokupnom procesu proizvodnje, pružajući našim kupcima uvek isti kvalitet krajnjeg proizvoda. Pored toga, ovi kvasci doprinose formiranju jedinstvene arome kod različitih vrsta hleba i peciva.

Uz predstavljanje Aktiva i Ecoferm kvasca, PIP Food Group proširuje svoju ponudu uvođenjem tečnih i pastoznih kiselih testa kompanije Uniferm. Ovi proizvodi obezbeđuju jedinstvenu i brzu proizvodnju širokog spektra pekarskih proizvoda, kako u zanatskim tako i u industriskim pekarama.

Kompanija PIP Food Group je ponosna što može ponuditi nemački kvalitet u saradnji sa Unifermom, spajajući tradicionalne ukuse sa inovativnim rešenjima.

magazin Pekar&Poslastičar broj 49, februar/mart 2024.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR