Poštovanje tradicije, umetnost brašna

Italijanska kuća mlinara CAPUTO od 1924. godine proizvodi i nudi mlevenu pšenicu sa velikodušnošću i strašću, a profesionalcima i poznavaocima pekarstva nudi najbolje u kvalitetnom brašnu, proizvedenom uz pažljivo birane sirovine i poštovanje tradicije. Danas proizvode širok asortiman brašna za profesionalce, za pripremu testenine i slatkog testa. Umetnost brašna CAPUTO crpi iz tri vrednosti – autoritetа, spontanosti i tradicijе. Iskustvo stečeno tokom tri generacije majstora napuljskih mlinara, garantuje izuzetno visoke standarde kvaliteta i maksimalno očuvanu prirodnost i autentičnost ukusa, kako bi stručni restorateri i zanatlije mogli da iskažu svoju kreativnost na najbolji način. Brašno CAPUTO je posvećeno ljubiteljima kuvanja, ugostiteljima / restoraterima i svima onima koji svojim umećem u kuhinji oduševljavaju nepca, receptima jedinstvenih i originalnih ukusa. Jednostavnošću i minimalnim vremenom pripreme olakšava rad u profesionalnim kuhinjama, što ga čini idealnim kuhinjskim pomoćnikom.

Brašno CAPUTO namenjeno je majstorima umetnosti pečenja. Tip ORO SUPER (25 kg) i MANITOBA ORO TIP 0 (5 kg), elastična brašna za brze zamese (P/L 0,45 / 0,55), visoke proteinske vrednosti, idealna su za pravljenje i rezanje svih vrsta kvasnih testa. CAPUTO Oro, zlatni je standard italijanskog pekarstva, poznato i kao najbolje brašno za pice na svetu. CAPUTO Manitoba Oro, oštro brašno, sa visokim sadržajem pšeničnog proteina (14%), idealno je za peciva i dizana testa. Kvalitet glutena brašna CAPUTO daje testu elastičnost i rastegljivost, sa odličnim rezultatima u svakoj vrsti izrade pekarskih proizvoda, od hleba do pice, od deserta do tradicionalnih testa.

CAPUTO, vaš pouzdani partner u kuhinji, za čiju je distribuciju zadužen SILBO!

magazin Pekar&Poslastičar broj 50, april/maj 2024.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR