Sanjelli premium ponuda kolača

Dobro proverene recepture u kombinaciji sa najkvalitetnijim sastojcima, čine da se naši proizvodi izdvajaju bogatim ukusom i prepoznatljivim izgledom. Naša ponuda je prvenstveno namenjena HoReCa sektoru i sadrži 15 pažljivo odabranih premium ukusa zamrznutih kolača.
Svi naši proizvodi su proizvedeni isključivo od prvoklasnih namirnica poput belgijske čokolade, pavlake sa koncentracijom mlečnih masti i maslaca, tako da možete biti uvereni da ne sadrže hidrogenizovane masti.
Naše iskustvo je pokazalo to da je zamrznuti program adekvatniji za kafiće, restorane, industriju keteringa i organizovanih proslava, a mi garantujemo kvalitet i sočan ukus proizvoda, uz adekvatno čuvanje. Sveže poslastice se mogu održati 4 dana, na temperaturi od 2° – 6° C. Dostava zamrznutih proizvoda se vrši na teritoriji cele Srbije, jednom nedeljno.

Zamrznuti program
Na našim proizvodima primenjujemo tehnologiju shock freeze, pomoću koje se proizvodi zamrzavaju na -40°C, što nam omogućava očuvanje kvaliteta proizvoda, kao i svih njegovih aroma. Ovako zamrznuti, glazirani, potpuno dekorisani kolači, imaju rok trajanja do 60 dana i čuvaju se na temperaturi od -18° do -20°C. Pre izlaganja u vitrinu i samog posluživanja, potrebno je da 3h budu odloženi na temperaturi od +4°C, kako bi se u potpunosti odmrzli. Nakon toga su spremni za posluživanje.
Ovakav način čuvanja odlikuju sledeće prednosti:

  • Vrhunski kvalitet i izgled proizvoda
  • Konstantna ponuda kolača
  • Manja količina otpisanih proizvoda
  • Ušteda u radu i vremenu posvećenom pripremi slatkiša
  • Mogućnost dopune vitrine u zavisnosti od dnevne prodaje kolača
  • Ambalaža za sigurno skladištenje
  • Nakon odmrzavanja, proizvod ima sve karakteristike svežeg proizvoda

Piše: Branka Petronijević, marketing i PR saradnik, magazin Pekar&Poslastičar broj 32, april/maj

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR