Vandemoortele belgijska peciva spremna da ispune očekivanja!

Kada zamislimo savršen doručak, prva asocijacija je najčešće topli, ukusni kroasan u raznim kombinacijama. Svetski poznata po savršenim kroasanima, belgijska kompanija Vandemoortele, nastala je još daleke 1899. godine, a opstala upravo zahvaljujući tradicionalnim receptima i stvaranjem proizvoda koji su isključivo namenjeni svakodnevnom uživanju u kvalitetnim pecivima.
Pored mekanih, mirišljavih kroasana zlatne završnice, zaslužni su i za vrhunske zalogaje poput šapica, mrežica i rolnica sa raznovrsnim filovima, bageta, fokača i drugih peciva, a sve sa velikom pažnjom posvećenom izboru zdravih sastojaka. Osim spoja tradicije i praćenja inovacija, Vandemoortele od drugih brendova izdvaja i to što vam za pripremu njihovih kroasana i rolnica sa čokoladom nije potrebna ni fermentaciona komora. BAKE UP tehnologija omogućava da se zapakuju spljošteni zbog čega olakšavaju logistiku i zauzimaju mnogo manje mesta. Svi ovi proizvodi se usled korišćenja inovativne tehnologije mogu odmah staviti u rernu i gotovi su za svega par minuta. Vandemoortele ponuda je dostupna na našem tržištu zahvaljujući Silbo Horeca distribuciji, i jedino što vama preostaje jeste da pred svoje goste iznesete peciva zbog kojih neće poželeti nijedna druga!

Ukusni i zdravi sastojci su nešto što se u ovoj kompaniji posebno neguje, pa je to primenjeno i u postupku stvaranja margarinskih proizvoda namenjenih pekarskoj industriji. Jedan od takvih proizvoda je i Bellimar margarinski namaz koji dolazi u vidu table. Bellimar namaz je idealan za pravljenje kroasana i drugih lisnatih testa i odličan za ravnomerno nanošenje slojeva bez neravnina. Receptura mu omogućava da u pečenju dodatno istakne i poboljša ukus bilo kog peciva za čiju se pripremu odlučite!

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR