PR
Babbi za pravi italijanski đelato!
Pre više od sedam decenija nastala je mala porodična firma koja je danas odličan primer činjenice da kvalitet opstaje...
Kako napraviti najlakši a najukusniji hleb? Reč je o fokači! Jednostavan i brz kurs Anite Šumar nudi...
Četiri načina da vaša pekara postane još popularnija...
Poslovanje MALOPRODAJA: Održavajte svežinu Malo šta ...
Vlasnike renomiranih sladolednih brendova glavnog gr...
Novo u ponudi brenda Hleb i kifle Kako je jedan veli...
nova nota na gastronomskoj mapi Zlatibora Luka Torbi...
Udruživanje, titule, takmičenja, problemi i dobre ve...
Na početku razgovora saznajemo od Ivane Bojović Ševi...
Počelo je prijavljivanje za IV „Pekarijadu” 2023. Ko...
Kako bi pšenično brašno odgovaralo kvalitetu koji za...
Nastavnici RCK Ugostiteljsko-turističke škole iz Osi...
Pre više od sedam decenija nastala je mala porodična...
Nove edukacije u 2023. Zbog velikog interesovanja i ...
Pekarski proizvodi od celih proklijalih žitarica su ...
Kako potrošači ponovo otkrivaju nutritivne prednosti...
Uvođenje međunarodnog standarda za sigurnost i kvali...
„Promenite testo – kupci će to brzo primetiti i odob...