„KORADŽIJE” I NA ĐERMU

„Osluškivali smo želje kupaca i došli do zaključka da je Đeram sjajan izbor za naše drugo prodajno mesto,” kažu nam iz ovog, sada već ozbiljno pozicioniranog brenda na mapi specijalizovanih radnji za izradu kora i proizvoda od testa.

Na novoj adresi, kao i na onoj na Dorćolu, pored kora mogu se pazariti i druge vrste testenina, ali i gotove pite – sveže ispečene i smrznute. „Veliki broj naših kupaca poželeo nam je dobrodošlicu na novoj lokaciji, što nam pokazuje da je izbor bio dobar.

Trudićemo se da poverenje opravdamo i u budućnosti”, poručuje ovaj mladi tim koji stoji iza brenda „Koradžije”, a koji smo predstavili u broju 35 našeg magazina (arhiva dostupna na sajtu).

Priredila: Jasna Žarković, magazin Pekar&Poslastičar broj 41, oktobar/novembar 2022.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije predstavljamo

Jedinstven PRETOP koncept

„Bread&schwein&champagne” Pretop čine Nenad Pajević, Nikola Nikolić i Miloš Dodig, majstori kulinarstva, eksperti za hranu i kafu. Ovi...

Pročitaj